„Aici mama coace pâine, aici ținem cărbunii”; Andrei Năstase i-a arătat lui Ceban cele „11 case” inventate de Plahotniuc

Candidatul socialist la funcția de primar al capitalei preia retorica manipulatoare de la posturile de televiziune controlate de oligarhul Vladimir Plahotniuc. Acesta a fost răspunsul lui Andrei Năstase când Ion Ceban în cadrul dezbaterilor de la PROTV l-a acuzat că ar avea 11 case.

„Retorica mincinoasă preluată de la Plahotniuc și Publika TV a fost că eu aș avea 11 case. Iată tot acest mit se ruinează în momentul în care presa vine și caută aceste imobile. La televizor vorbesc de 11, dar de fiecare dată arată doar una. În Germania nu am niciun imobil, familia mea, la fel ca trei sute de mii de familii moldovenești, alungați peste hotare de sărăcie, trăiește în chirie”, a mai spus Năstase.

 Mai mult, Andrei Năstase a și arătat cele 11 imobile.

„Am doar o casă construită după 12 ani trăiți în cămin. Una este casa mea părintească, casa mare a mamei mele. Iată un alt imobil cu număr cadastral la Telenești, Mândrești casa unde eu m-am născut. Aveți aici beciul construit în 65. Aici este o casă și un șopron în care țin cărbunii, aici nu departe într-o suburbie. Aici este un șopron în care țin găinile. Un garaj, aici este căsoița unde mama mea coace pâine”, a declarat Andrei Năstase..

„Dacă este cineva care să dea socoteală este cel care nu a lipsit nicio zi din ultimii zece ani din funcții la stat”, a spus Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(143 accesari)

Articole similare

Politic

Andrei Năstase, mesaj către medici după anunțul privind promovarea Silviei Radu: „Vă cunosc indignarea, dar rezistați”

Politic

Mesajul Maiei Sandu către primarii care i-au adresat o scrisoare critică: „Înțeleg la ce presiuni sunteți supuși”

Justiție

Candu, pus la zid la Atlantic Council: Nici pe vremea lui Voronin nu existau atâtea îngrijorări (VIDEO)

Justiție

Mesaj dur de la Washington: „Moldova se confruntă cu consecințele anulării alegerilor legitime câștigate de Andrei Năstase”

Politic

Alexandru Slusari: Plahotniuc și-a amintit de moldoveni în ajunul alegerilor după ce mai mulți ani și-a bătut joc de țară

Politic

Andrei Năstase, de Ziua Internațională a Democrației: În RM nu e un prilej de sărbătoare; Puterea poporului a fost uzurpată

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *