ALARMANT: Crește numărul buletinelor „pierdute” pe drum spre secțiile de votare din capitală // UPDATE

Mai multe buletine de vot ar fi dispărut în drum spre secțiile de votare. Buletinele ar fi dispărut în timp ce erau transportate la mai multe secții de votare din capitală.

UPDATE 20:53 // La secția de votare 1/38 trebuiau să fie prezentate 674 de buletine în rusă, dar au ajuns doar 574.

UPDATE 18:29 // Și la sectia de vot 32 din sectorul Botanica au ajuns mai puține buletine. Astfel, au fost trimise 1228 de buletine de vot în limba rusă, dar au ajuns doar 1028.

La secția de votare de votare 224 au ajuns cu două buletine mai puțin, adică 2173 din 2175.

„Suntem informați că la Secția de vot nr. 200, de la Universitatea agrară, au fost trimise 884 de buletine, dar au ajuns… 874. 10 buletine s-au pierdut pe drum! La Secția de vot 239, de la Colegiul financiar bancar trebuiau să fie 690 de buletine în limba română, dat au fost numărate 589. De asemenea, trebuiau să fie 689 buletine de vot în limba rusă, dar după numărare s-au depistat… 588! ”, a scris Vasile Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Ce se ascunde în spatele acestor rătăciri pe drum a buletinelor? E un semnal clar că se pune la cale fraudarea prin metoda carusel. Binomul va stampila buletinele pierdute și le va da alegătorilor, care le vor introduce în urna de vot și vor scoate afară buletine în alb. Apoi vor primi banii. Și tot așa, de aici și denumirea carusel. Haideți să nu-i lăsăm să ne fure”, a adăugat Vasile Năstase.

buletine vot
buletine de vot
Sursa:jurnal.md

(361 accesari)

Articole similare

Corupție

Amnistia fiscală din RM, în atenția presei de la Londra: „Noile legi riscă să permită spălări de bani la scară largă”

Corupție

SIS a mai expulzat un cetățean al Turciei

Corupție

Andrei Năstase: Prin răpirea banditească a celor șapte cetățeni turci, guvernarea oligarhică a dat start unei noi vendete

Corupție

Cei șapte cetățeni turci expulzați din RM sunt în închisori diferite în câteva orașe din Turcia

Corupție

Germania CONDIȚIONEAZĂ sprijinul pentru RM cu validarea alegerilor pentru primăria Chișinău; Guvernarea, cu capul în nisip

Corupție

Noi imagini de la descinderile SIS, oamenii fiind luați pe sus fără explicații: „Măcar spuneți cine sunteți”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *