Alexandru Slusari, despre provocările de la Ialoveni: „Plahotniuc a fost reprezentat de tineri drogați și foarte agresivi”

„Ialoveni, 19 august. Marșul de rezistență a opoziției antioligarhice. Pe de altă parte Plahotniuc a fost reprezentat de câțiva tineri drogați și foarte agresivi. Bănuiesc că o parte din ei sunt minori. În premieră mercenarii rătăciți au fost impuși să arunce cu PET-uri în noi și au încercat în cel mai violent mod să rupă firele de la boxa noastră”, a declarat vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

În context, Alexandru Slusari a adăugat că „ceea ce s-a întâmplat azi la Ialoveni denotă cu lux de amănunte cine este cointeresat în organizarea confruntărilor și altercațiilor”.

„Să fie clar tuturor că generatorul urii și violenței se află la sediul lui Plahotniuc, care apasă diferite butoane – Șor, Partidul Democrat, mercenarii din Transnistria ect. Noi am protestat mai mult de trei ani civilizat și pașnic. Niciun gram de gunoi n-am lăsat în urma noastră. Am fost de multe ori provocați la conflicte. Unii din noi au primit spray în ochi. Dar am rămas Oameni cu Demnitate și nu avem de gând să ne schimbăm. Altfel ne transformăm în Plahotniuci”, a mai spus vicepreședintele Platformei DA.

Totodată, Alexandru Slusari a venit cu un apel: „Noi nu avem dreptul să fim intimidați! Pe 26 august avem nevoie de un număr cât mai mare de cetățeni în Piața Marii Adunări Naționale! Dictatura niciodată nu se singură oprește! Ea poate fi doar oprită”.

„Forța noastră – determinare fermă de a elibera această țara de mafia de sorginte foarte toxică. Facem acest lucru în primul rând pentru copii și nepoții noștri care acum sunt condamnați să achite pe viitor zeci de miliarde furate de la părinții și buneii lor sau să plece pentru totdeauna din țară”, a mai spus vicepreședintele Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

(106 accesari)

Articole similare

Corupție

„Depărtarea de valorile europene” // Articol în Vocal Europe despre expulzarea cetățenilor turci din RM

Corupție

Dragnea jr., gratulat cu M..E PSD. Dosar Penal după „agresiune”. Nora liderului PSD „vrea sânge”

Corupție

Amnistia fiscală din RM, în atenția presei de la Londra: „Noile legi riscă să permită spălări de bani la scară largă”

Corupție

SIS a mai expulzat un cetățean al Turciei

Corupție

Andrei Năstase: Prin răpirea banditească a celor șapte cetățeni turci, guvernarea oligarhică a dat start unei noi vendete

Corupție

Cei șapte cetățeni turci expulzați din RM sunt în închisori diferite în câteva orașe din Turcia

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *