Alexandru Slusari: „Doar mutul și gașca celor de la guvernare nu strigă că Republica Moldova merge în hău”

Doar mutul și gașca celor de la guvernare nu strigă acum că țară merge în hău. Declaraţia a fost făcută de către vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, care a comentat declaraţiile preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu.

„Doar orbul nu vede rezultatele reformelor”, strigă cu disperare plahofinul Adrian Candu. Am citit azi niște date statistice emise de entitatea abilitată, la care nu au atribuții nici Platforma DA și nici PAS. Numărul total de salariați în 2017 a constituit puțin peste 528 de mii de persoane. CATASTROFĂ. La 31 decembrie 2014, conform aceeași surse, în Moldova erau oficial circa 723 de mii de salariați. După trei ani de „reforme” în interesul mafiei țara a pierdut aproximativ 200 de mii locuri de muncă cu impozitele și contribuțiile”, menţionează Alexandru Slusari.

În context, vicepreşedintele Platformei DA spune că „dacă raportăm numărul salariaților la numărul pensionarilor (peste 714de mii ), atunci vedem că unui pensionar din țara noastră revine 0,74 salariați. Vă amintesc că norma minimală pentru sustenabilitatea sistemului pensionar prevede formula 2 salariați la 1 pensionar. În Europa aceasta proporția în general este 3 la 1”.

„Nu mai pierd timpul pentru a analiza rezultatele „eforturilor” guvernării Plahotniuc în perioada 2016-2018 privind reformarea justiției, lupta cu corupția, recuperarea miliardelor furate, combaterea sărăciei”, a punctat Alexandru Slusari.

Sursa:jurnal.md

(44 accesari)

Articole similare

Corupție

Amnistia fiscală din RM, în atenția presei de la Londra: „Noile legi riscă să permită spălări de bani la scară largă”

Corupție

SIS a mai expulzat un cetățean al Turciei

Corupție

Andrei Năstase: Prin răpirea banditească a celor șapte cetățeni turci, guvernarea oligarhică a dat start unei noi vendete

Corupție

Cei șapte cetățeni turci expulzați din RM sunt în închisori diferite în câteva orașe din Turcia

Eveniment

VIDEO: Protest la Ambasada RM din Berlin, SUA și Canada față de expulzarea profesorilor turci

Justiție

Comisarul european, Johannes Hahn, cere autorităților din RM să respecte procedurile judecătorești privind cazul Orizont

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *