Alexandru Slusari: „Doar mutul și gașca celor de la guvernare nu strigă că Republica Moldova merge în hău”

Doar mutul și gașca celor de la guvernare nu strigă acum că țară merge în hău. Declaraţia a fost făcută de către vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, care a comentat declaraţiile preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu.

„Doar orbul nu vede rezultatele reformelor”, strigă cu disperare plahofinul Adrian Candu. Am citit azi niște date statistice emise de entitatea abilitată, la care nu au atribuții nici Platforma DA și nici PAS. Numărul total de salariați în 2017 a constituit puțin peste 528 de mii de persoane. CATASTROFĂ. La 31 decembrie 2014, conform aceeași surse, în Moldova erau oficial circa 723 de mii de salariați. După trei ani de „reforme” în interesul mafiei țara a pierdut aproximativ 200 de mii locuri de muncă cu impozitele și contribuțiile”, menţionează Alexandru Slusari.

În context, vicepreşedintele Platformei DA spune că „dacă raportăm numărul salariaților la numărul pensionarilor (peste 714de mii ), atunci vedem că unui pensionar din țara noastră revine 0,74 salariați. Vă amintesc că norma minimală pentru sustenabilitatea sistemului pensionar prevede formula 2 salariați la 1 pensionar. În Europa aceasta proporția în general este 3 la 1”.

„Nu mai pierd timpul pentru a analiza rezultatele „eforturilor” guvernării Plahotniuc în perioada 2016-2018 privind reformarea justiției, lupta cu corupția, recuperarea miliardelor furate, combaterea sărăciei”, a punctat Alexandru Slusari.

Sursa:jurnal.md

(44 accesari)

Articole similare

Corupție

Accidentul mușamalizat cu oameni duși organizat la miting PD: „Poliția a fost complice; Trebuie să fie deschis dosar penal”

Corupție

Monica Babuc, întâmpinată cu huiduieli la hramul orașului Ialoveni; „Oamenii au început să șuiere și să strige hoții”

Corupție

Sesizare: Jurnal TV a intrat în posesia unor documente care demonstrează că Dodon a încălcat legislația spațiului european

Corupție

Alexandru Slusari: Funcționarii publici și bugetarii, obligați să semneze o petiție împotriva partidelor din opoziție // DOC

Corupție

Șor, vacanță de lux în Grecia pe banii furați de la Banca de Economii // INVESTIGAȚIE Jurnalul Săptămânii

Corupție

Maria Ciobanu, despre mitingul PD de mâine: Primarii vor fi aduși de funie, precum capra la piață

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *