Andrei Năstase a avut o întâlnire cu studenţii de la Universitatea Tehnică din Moldova

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, candidatul forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, a avut astăzi o întâlnire cu mai mulţi studenţi de la Universitatea Tehnică din RM.

„Astăzi am avut o întâlnire extraordinară cu tinerii de la UTM și mentorii lor. Întrebările lui Andrei, ale lui Igor m-au impresionat nespus, îi interesa sincer totul: de la parcări, trotuare și spații verzi până la eficientizarea transportului public. Iar emoția cu care a intervenit Daniel mi-a amintit de mine însumi, studentul Andrei Năstase de la Iași care, spre deosebire de studenții de la UTM, avea libertatea de a accede în căminele studențești și după ora 23:00”, a scris liderul Platformei DA.

„Nu voi uita nici răspunsul distinsului decan al facultății, care la întrebarea cum rezolvăm problema mi-a răspuns surâzând enigmatic: „Mai vedem!”. Sunt convins, cu o asemenea generație și o bună administrare Chișinăul va deveni un Smart City, dar și o capitală europeană a Inovării și a Tineretului”, a adăugat Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(19 accesari)

Articole similare

Politic

Eșec pentru Ceban care a încercat să saboteze o întâlnire a lui Andrei Năstase cu cetățenii

Politic

În timp ce Ceban „dezbate” la Arcul de Triumf și îl acuză pe Năstase că „fuge” de oameni, acesta e la întâlnire cu… oamenii

Politic

Andrei Năstase: „Nu voi fi primarul corupților, schemelor dubioase sau privatizărilor ilegale; Voi fi primarul oamenilor”

Politic

Ziua Tăcerii în Republica Moldova, înainte de alegerile locale

Politic

Andrei Năstase, APEL către locuitorii capitalei și partidele de dreapta: Putem ieși victorioși în aceste alegeri cruciale

Politic

Maia Sandu: Duminică eu voi vota pentru Andrei Năstase, pentru șansa noastră de a schimba lucrurile spre bine

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *