Andrei Năstase a avut o întâlnire cu studenţii de la Universitatea Tehnică din Moldova

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, candidatul forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, a avut astăzi o întâlnire cu mai mulţi studenţi de la Universitatea Tehnică din RM.

„Astăzi am avut o întâlnire extraordinară cu tinerii de la UTM și mentorii lor. Întrebările lui Andrei, ale lui Igor m-au impresionat nespus, îi interesa sincer totul: de la parcări, trotuare și spații verzi până la eficientizarea transportului public. Iar emoția cu care a intervenit Daniel mi-a amintit de mine însumi, studentul Andrei Năstase de la Iași care, spre deosebire de studenții de la UTM, avea libertatea de a accede în căminele studențești și după ora 23:00”, a scris liderul Platformei DA.

„Nu voi uita nici răspunsul distinsului decan al facultății, care la întrebarea cum rezolvăm problema mi-a răspuns surâzând enigmatic: „Mai vedem!”. Sunt convins, cu o asemenea generație și o bună administrare Chișinăul va deveni un Smart City, dar și o capitală europeană a Inovării și a Tineretului”, a adăugat Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(24 accesari)

Articole similare

Politic

Alexandru Slusari dă alarma: „Se încearcă suprimarea fizică a lui Gheorghe Petic”

Corupție

Comisia Electorală Centrală, acuzată că pune bețe în roate ACUM; Maia Sandu: CEC-ul PD-ului ne blochează ILEGAL activitatea!

Politic

PDM, controlat de Plahotniuc, vrea sancţionarea lui Andrei Năstase. SUA cer Moldovei să asigure acces liber candidaţilor

Politic

Andrei Năstase, despre contestația PD împotriva ACUM: „Denotă marea spaimă a regimului față de prezența masivă la vot”

Politic

Escortat pe ascuns, la 5:30, Gheorghe Petic a obținut certificatul de integritate; Avocați: Starea sa de sănătate e gravă

Justiție

Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *