Andrei Năstase a avut o întâlnire cu studenţii de la Universitatea Tehnică din Moldova

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, candidatul forţelor antioligarhice la alegerile din capitală, a avut astăzi o întâlnire cu mai mulţi studenţi de la Universitatea Tehnică din RM.

„Astăzi am avut o întâlnire extraordinară cu tinerii de la UTM și mentorii lor. Întrebările lui Andrei, ale lui Igor m-au impresionat nespus, îi interesa sincer totul: de la parcări, trotuare și spații verzi până la eficientizarea transportului public. Iar emoția cu care a intervenit Daniel mi-a amintit de mine însumi, studentul Andrei Năstase de la Iași care, spre deosebire de studenții de la UTM, avea libertatea de a accede în căminele studențești și după ora 23:00”, a scris liderul Platformei DA.

„Nu voi uita nici răspunsul distinsului decan al facultății, care la întrebarea cum rezolvăm problema mi-a răspuns surâzând enigmatic: „Mai vedem!”. Sunt convins, cu o asemenea generație și o bună administrare Chișinăul va deveni un Smart City, dar și o capitală europeană a Inovării și a Tineretului”, a adăugat Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(24 accesari)

Articole similare

Eveniment

Mesaj pentru poliţiştii din Republica Moldova Citeste mai mult: adev.ro/pdju0z

Opinii

Chiril Moțpan: În Republica Moldova avem un regim care a trecut toate liniile roșii

Justiție

Andrei Năstase solicită Procuraturii să inițieze dosar penal pe numele lui Dodon pentru îmbogățire ilicită

Politic

Reacția Comunității Evreiești din Republica Moldova după discursul de ură și amenințările făcute de Șor // DOC

Justiție

Năstase, APEL la instituții internaționale, mass-media autohtonă și din străinătate să monitorizeze protestul din 26 august

Justiție

Epoch Times: Vineri a început războiul civil şi în România

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *