Andrei Năstase: „E clar că Plahotniuc și sluga sa Dodon îngenunchează viitorul țării străinilor cu pofte dictatoriale”

„Acum ca niciodată este clar că acest criminal pe nume Plahotniuc, având de șase pe sluga sa Dodon, ne îndepărtează metodic de la visul nostru național și european, ne îngenunchează viitorul țării și al generațiilor viitoare străinilor cu pofte dictatoriale și imperiale. Este de datoria noastră să-l oprim”, a declarat liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

În aceste condiții, Andrei Năstase a venit cu un îndemn: „Oameni buni, bărbați ai neamului, pregătiți-vă. Dictatorul și uzurpatorul trebuie oprit și gașca sa de crimă organizată, care a capturat instituțiile statului, trebuie eliminată. Viața fiecăruia dintre noi este în pericol, trebuie să ne apărăm familiile de abuzurile urzite în laboratoarele lor monstruoase. După crima comisă împotriva unor profesori pașnici, e clar că nu se vor opri până nu-i oprim noi, cetățenii deșteptați ai acestei țări. Nu o să permitem să ne fure și visele noastre, să ne distanțeze de valorile civilizației europene”.

„Observați cât de mult ne urăște țara acest individ, i se spune coordonatorul Plahotniuc, dacă având puterea de ani buni a sărăcit în asemenea hal Moldova, a depopulat-o, a transformat-o într-o spălătorie de bani murdari. A chiar și la mezat. Mă întrebam nu poate altfel sau nu vrea. Răspunsul este și unul și altul, pentru că urăște. Nu are nimic din dragoste pentru oameni, compasiune față de cei care suferă și care sunt neajutorați. Când faci atât de mult rău unor oameni simpli, cinstiți doar pentru a simți tu cu adevărat că ai puterea, doar pentru a aduna bogăție pe suferințele altora, va trebui să răspunzi pentru faptele tale”, a adăugat liderul Platformei DA.

De asemenea, Andrei Năstase a menționat că Plahotniuc știe că va răspunde și știe că nu va putea să se ascundă. „Nu există un loc pe acest pământ unde Plahotniuc să nu fie găsit de justiția liberă. Plahotniuc știe că povestea lui se va termina prost. Toate au început și bineînțeles au un sfârșit. Povestea criminală a lui Plahotniuc se apropie de final”, a precizat liderul Platformei DA.

„Cum ar fi fost dacă noi nu am fi trăit drama acestui monument de mișelie, minciună și criminală fățărnicie? Cu sprijinul popular la alegeri, cu o mână de oameni cumsecade, integri și profesioniști, cu dragoste de țară și de oameni, am fi făcut din acest pământ cel mai sigur și prosper loc din lume, cu legi drepte, cu justiție corectă, cu democrație reală, cu educație și medicină eficientă pentru toți, cu un mediu de afaceri competitiv într-o economie funcțională, cu locuri de muncă bine plătite și recompensă pentru cei care au ajuns la pensie. Am fi putut să începem chiar de la capitală”, a continuat Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(423 accesari)

Articole similare

Eveniment

Andrei Năstase a avut o întrevedere cu Ambasadoarea Finlandei în Republica Moldova, Päivi Pohjanheimo

Eveniment

VIDEO: Mișcarea de Rezistență ACUM, flashmob la SIS, în legătură cu deportarea ilegală a cetățenilor turci

Politic

Năstase: Rețeaua de licee Orizont ar putea ajunge ținta unui atac raider de proporții; Consecințele vor fi extrem de grave

Interviu

Andrei Năstase: Povestea criminalului Plahotniuc se apropie de final // INTERVIU

Eveniment

Val Butnaru, detalii despre relansarea Jurnal TV: Noua grilă de emisiuni va furniza surprize despre care se va vorbi mult

Justiție

Circa 10 mii de semnături pentru petiția ACUM: „Solicităm instituțiilor UE să cerceteze furtul bancar din RM”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *