Andrei Năstase: „E clar că Plahotniuc și sluga sa Dodon îngenunchează viitorul țării străinilor cu pofte dictatoriale”

„Acum ca niciodată este clar că acest criminal pe nume Plahotniuc, având de șase pe sluga sa Dodon, ne îndepărtează metodic de la visul nostru național și european, ne îngenunchează viitorul țării și al generațiilor viitoare străinilor cu pofte dictatoriale și imperiale. Este de datoria noastră să-l oprim”, a declarat liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

În aceste condiții, Andrei Năstase a venit cu un îndemn: „Oameni buni, bărbați ai neamului, pregătiți-vă. Dictatorul și uzurpatorul trebuie oprit și gașca sa de crimă organizată, care a capturat instituțiile statului, trebuie eliminată. Viața fiecăruia dintre noi este în pericol, trebuie să ne apărăm familiile de abuzurile urzite în laboratoarele lor monstruoase. După crima comisă împotriva unor profesori pașnici, e clar că nu se vor opri până nu-i oprim noi, cetățenii deșteptați ai acestei țări. Nu o să permitem să ne fure și visele noastre, să ne distanțeze de valorile civilizației europene”.

„Observați cât de mult ne urăște țara acest individ, i se spune coordonatorul Plahotniuc, dacă având puterea de ani buni a sărăcit în asemenea hal Moldova, a depopulat-o, a transformat-o într-o spălătorie de bani murdari. A chiar și la mezat. Mă întrebam nu poate altfel sau nu vrea. Răspunsul este și unul și altul, pentru că urăște. Nu are nimic din dragoste pentru oameni, compasiune față de cei care suferă și care sunt neajutorați. Când faci atât de mult rău unor oameni simpli, cinstiți doar pentru a simți tu cu adevărat că ai puterea, doar pentru a aduna bogăție pe suferințele altora, va trebui să răspunzi pentru faptele tale”, a adăugat liderul Platformei DA.

De asemenea, Andrei Năstase a menționat că Plahotniuc știe că va răspunde și știe că nu va putea să se ascundă. „Nu există un loc pe acest pământ unde Plahotniuc să nu fie găsit de justiția liberă. Plahotniuc știe că povestea lui se va termina prost. Toate au început și bineînțeles au un sfârșit. Povestea criminală a lui Plahotniuc se apropie de final”, a precizat liderul Platformei DA.

„Cum ar fi fost dacă noi nu am fi trăit drama acestui monument de mișelie, minciună și criminală fățărnicie? Cu sprijinul popular la alegeri, cu o mână de oameni cumsecade, integri și profesioniști, cu dragoste de țară și de oameni, am fi făcut din acest pământ cel mai sigur și prosper loc din lume, cu legi drepte, cu justiție corectă, cu democrație reală, cu educație și medicină eficientă pentru toți, cu un mediu de afaceri competitiv într-o economie funcțională, cu locuri de muncă bine plătite și recompensă pentru cei care au ajuns la pensie. Am fi putut să începem chiar de la capitală”, a continuat Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(426 accesari)

Articole similare

Politic

PAS, despre comisia Open Dialog: Ca și cum am investiga dacă Maia Sandu cu Angela Merkel au decis să aducă sirieni la Cahul

Politic

Andrei Năstase: Adevărul nu poate fi înscenat; După viitoarele alegeri vom scăpa de „armata de ocupație” a lui Plahotniuc

Social

Jurnal TV, în TOPUL celor mai urmărite posturi de televiziune // DOC

Eveniment

Andrei Năstase și Maia Sandu, în topul încrederii oamenilor; Blocul ACUM ar lua DUBLU față de PD la alegeri // SONDAJ

Eveniment

Lilian Carp: „Iurie Leancă este escorta de lux a politicii moldovenești de la 98 încoace” (VIDEO)

Justiție

Maria Ciobanu, despre comisia Open Dialog: Traseiști care au ajuns boieri sărăcind RM cer dare de seamă Platformei DA și PAS

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *