Andrei Năstase: „În aceste alegeri NU e loc de candidați independenți; Am avut un exemplu la municipale și acum slujește PD”

„Ignorați tot ceea ce pretinde a fi candidat independent!”, este apelul liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS. Potrivit liderului DA, în aceste alegeri nu este loc de candidați independenți, or toți aceștia sunt fie aliați PD, fie sunt persecutați și obligați să candideze, pentru a zădărnici șansele de câștig ale candidaților opoziției real proeuropene.

„Am un mesaj pentru toată lumea bună din RM: în aceste alegeri nu este loc de candidați independenți. NU ESTE LOC. Să fie clar. Noi am avut acest exemplu la alegerile municipale, când am avut un așa-zis candidat independent care acum slujește de zor Partidul Democrat. Este vorba despre Silvia Radu”, a declarat liderul DA, în cadrul unei conferințe de presă.

Andrei Năstase s-a referit, în context, la artiștii, medicii sau profesorii care susțin public regimul sau chiar și-au înaintat candidaturile la aceste alegeri.

„O să-mi spuneți despre artiști. Mulți dintre ei sunt plini de păcate. A nu se confunda. Există foarte multă lume care nu a făcut ceea ce fac mulți dintre ei. Sunt mulți profesori care nici poate că nu-și știu drepturile. Poate păcatele lor morale le consideră fapte penale. Iată de ce au acceptat să participe ca independenți sau pe listele PD. Cum este și cazul unor medici. Eu vă invit să faceți diferență între adevăr și minciună, între cei care vă manipulează și vă intoxică și să alegeți adevărul. Să fie foarte clar în ce privește artiștii, medicii, profesorii – mulți dintre ei sunt pur și simplu ostatici. Cu unii dintre ei am vorbit și ei au zis: „Nu am de ales, pentru că dacă nu mă implic pe o circumscripție sau alta, mi s-a spus că mi se duce dosarul penal până la capăt. Și acum nu știe nimeni că este un dosar real sau unul fabricat. Va veni o justiție liberă, un procuror independent, care va face claritate. Dar iată că până atunci acești oameni sunt persecutați și obligați să candideze”, a menționat Andrei Năstase.

„Vă invit să ignorați tot ceea ce pretinde a fi candidat independent. La fel cum vă invit să ignorați minciuna și manipularea și să alegeți adevărul”, a punctat copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS.

Sursa:jurnal.md

 

(34 accesari)

Articole similare

Corupție

Comisia Electorală Centrală, acuzată că pune bețe în roate ACUM; Maia Sandu: CEC-ul PD-ului ne blochează ILEGAL activitatea!

Politic

PDM, controlat de Plahotniuc, vrea sancţionarea lui Andrei Năstase. SUA cer Moldovei să asigure acces liber candidaţilor

Politic

Andrei Năstase, despre contestația PD împotriva ACUM: „Denotă marea spaimă a regimului față de prezența masivă la vot”

Politic

Escortat pe ascuns, la 5:30, Gheorghe Petic a obținut certificatul de integritate; Avocați: Starea sa de sănătate e gravă

Justiție

Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

Politic

Andrei Năstase, mesaj către Diasporă: Mergeți la vot! Indiferent dacă v-ați înregistrat sau nu

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *