Andrei Năstase, la conferința Smart Cities: Acest concept este una dintre prioritățile noastre

Conceptul Smart Cities este una dintre prioritățile Platformei Demnitate și Adevăr, iar implementarea lui ar putea rezolva o mare parte din problemele cu care se confruntă orașul Chișinău, a declarat liderul Platformei DA, Andrei Năstase, la cea de a II-a Conferința Smart Cities, care se desfășoară la Chișinău.

„Este foarte important acest eveniment pentru orașul Chișinău, dar și pentru alte orașe. Cunoașteți că sunt doar primar ales, nu sunt în funcție. Aș fi cunoscut mai bine lucrurile dacă aș fi fost lăsat să fac acest lucru. O parte dintre dumneavoastră cunoașteți programul nostru cu care am câștigat la alegerile. Din acest program fac parte preocupările noastre majore privind faptul că Chișinăul se confruntă cu haos, corupție. Se confruntă cu o infrastructură veche.

Există foarte multe probleme în orașul Chișinău care ar fi putut fi rezolvate până la alegerile trecute. Din păcate acest lucru se întâmplă așa cum se întâmplă. Mi-am propus să ajung în cele mai importante capitale ale Europei. De curând am fost la Alba Iulia și recomand tuturor să vadă cum a fost transformat acest oraș, inclusiv prin aplicarea conceputului Smart Cities”, a adăugat Andrei Năstase.

„Smart Cities este, așa cum spunea și primarul orașului Alba Iulia, implementarea a tot ce noi deja cunoaștem. Doar trebuie implementat la nivelul administrațiilor locale. În programul nostru era scris absolut totul. Și acest concept era una dintre prioritățile noastre. Am avut privilegiul să-l am în echipă pe Alexandru Machedon. Chiar și prin intermediul companiilor sale am fi putut implementa acest concept la Chișinău. Cu siguranță o vom face. Nu renunțat la gândul de a readuce Chișinăul oamenilor, de a-l reda oamenilor. Cât nu s-ar opune actuala guvernare acestui demers al nostru, nu vor reuși să ne oprească”, a mai spus liderul Platformei DA.

Sursa:jurnal.md

(453 accesari)

Articole similare

Social

Jurnal TV, în TOPUL celor mai urmărite posturi de televiziune // DOC

Eveniment

Andrei Năstase și Maia Sandu, în topul încrederii oamenilor; Blocul ACUM ar lua DUBLU față de PD la alegeri // SONDAJ

Eveniment

Lilian Carp: „Iurie Leancă este escorta de lux a politicii moldovenești de la 98 încoace” (VIDEO)

Eveniment

Andrei Năstase, întâlnire cu noul ambasador al SUA la Chișinău; „Am vorbit despre evoluțiile politice și sociale din RM”

Justiție

Raport privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE, VOTAT în Parlamentul European cu critici GRAVE la adresa regimului

Eveniment

Guvernarea de la Chișinău, pusă din nou la zid în Parlamentul European: Plahotniuc trăiește în lux, iar cetățenii în sărăcie

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *