Candidatura Maiei Sandu peste hotare – gest de respect pentru Diasporă; Câte mandate în plus va aduce o bună mobilizare

Candidatura Maiei Sandu în circumscripția Diaspora la Vest reprezintă un gest de respect pentru cetățenii moldoveni stabiliți peste hotare, afirmă Andrei Năstase.

Cei doi copreședinți ai blocului ACUM, Platforma DA și PAS au fost invitații de aseară ai emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV. „M-aș simți onorată să am votul acestor oameni”, a spus și Maia Sandu.

„Am avut un vot foarte mare la prezidențiale. Dar cel mai important motiv este pentru că noi, cu toții, și cei de acasă, și cei din Diasporă vrem să învingem această guvernare coruptă. Vrem să scăpăm de deznădejde, de corupție, de hoți. Dacă analizăm circumscripția pentru Europa de Vest vedem că acolo este un potențial enorm de voturi. Nu vorbim doar de un mandat câștigat pe circumscripție. O mobilizare foarte bună ar putea să aducă patru mandate în plus”, a declarat Maia Sandu.

„Înainte de a lua această decizie, una asumată de întreg blocul ACUM, am purtat multe discuții cu oamenii din Diasporă, eu fiind parte a acestei Diaspore prin familia mea. Este un gest de respect din partea noastră pentru cei care sunt acolo. Ne-am dorit ca ei să fie cât se poate de uniți, mobilizați și implicați”, a adăugat Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA și-a argumentat și el alegerea circumscripției nr. 33 din capitală, afirmând că este singura unde și-ar fi putut înainta candidatura având în vedere că acolo își are locul de trai. De asemenea, în localitățile care fac parte din circumscripția nr. 33 Andrei Năstase a avut un rezultat bun la alegerile locale din anul 2018.

Copreședintele ACUM s-a referit și la prezența în aceeași circumscripție a unui candidat cu un nume foarte asemănător cu al lui – Andrei Năstas.

„A fost introdus un anonim de care presa nu poate daEu zic să ne concentrăm pe lucruri importante, pentru că lucruri mărunte, de tot felul de porcărioare, se ocupă Plahotniuc și oamenii care s-au dovedit a fi și lipsiți de imaginație”, a spus Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(34 accesari)

Articole similare

Politic

Alexandru Slusari dă alarma: „Se încearcă suprimarea fizică a lui Gheorghe Petic”

Corupție

Comisia Electorală Centrală, acuzată că pune bețe în roate ACUM; Maia Sandu: CEC-ul PD-ului ne blochează ILEGAL activitatea!

Politic

PDM, controlat de Plahotniuc, vrea sancţionarea lui Andrei Năstase. SUA cer Moldovei să asigure acces liber candidaţilor

Politic

Andrei Năstase, despre contestația PD împotriva ACUM: „Denotă marea spaimă a regimului față de prezența masivă la vot”

Politic

Escortat pe ascuns, la 5:30, Gheorghe Petic a obținut certificatul de integritate; Avocați: Starea sa de sănătate e gravă

Justiție

Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

2 comentarii până acum

 1. TALPA IADULUI DE MOLDOVA PLAHOTNIUK NU SE PREDĂ NICIODATĂ!

  Diversiunea anului clocită de Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk este rechemarea ambasadoarei R. Moldova din Italia Stela Stângaci și înaitarea ei ca candidată în Parlament în circumscripția Diaspora la Vest unde să „lupte” cu dna Maia Sandu.

  Păi, anume pentru această DIVERSIUNE a și rechemat-o Talpa Iadului de Moldova Plahotniuk din funcția de ambasadoare în Italia. Talpa Iadului Plahotniuk se pricepe foarte bine în DIVERSIUNI și își are DRACII lui peste tot, ca să și le facă!

  Această DRĂCOICĂ bătrână Stela Stângaci pur și simplu A FOST PUSĂ LA ZID. ORI LA DIVERSIUNE, ORI UN GENUNCHI ÎN CURUL EI COLȚUROS DE BABORNIȚĂ. CUI ÎI MAI TREBUE LA ACEATĂ VÂRSTĂ? TALPA IADULUI DE MOLDOVA A RECHEMAT-O DIN FUNCȚIA DE AMBASADOARE ÎN ITALIA ȘI I-A SPUS: ORI? ORI! Cred, că-i fericită, că i-a propus numai asta. Să fi fost mai tânără… Deși cu DRĂCOAICELE astea bătrâne, nu se știe niciodată!

 2. ÎNCĂ UN „INDEPENDENT” DIN GAȘCA DE DRACI AI TALPEI IADULUI DE MOLDOVA, „MĂRIA SA”, NECURATUL PLAHOTNIUK

  „Am primit „cadou” de sărbători” – spunea inițial ambasadoarea statului capturat de Talpa Iadului de Moldova, „Măria Sa”, Necuratul Plahotniuk, diplomata de carieră Stela Stângaci, despre rechemarea ei din funcția de ambasadoare în Italia.

  N-a dovedit diplomata de carieră Stela Stângaci la cei 48 de ani ai săi să se „bucure” din plin de „cadoul” primit de la Talpa Iadului de Moldova, „Măria Sa”, Necuratul Plahotniuk, că acesta a contactat-o personal pentru alt „cadou”, mult mai mai al DRACULUI ca primul, să fie candidată „INDEPENDENTĂ” în circumscripția 50, Diaspora la Vest, unde să se „păruiască” cât mai DRĂCEȘTE cu dna președintă PAS Maia Sandu.

  Talpa Iadului de Moldova, „Măria Sa”, Necuratul Plahotniuk a hotărât ca fosta ambasadoare în Italia Stela Stângaci să candideze ca candidată „INDEPENDENTĂ” și nu din partea DRACILOR lui PD-iști. Dacă Stela Stângaci ar candida în circumscripția Diaspora la Vest (50) din partea Talpei Iadului de Moldova, „Măria Sa”, Necuratul Plahotniuk, adică din partea PD, dumneaei n-ar avea ABSOLUT nici o șansă. De aceea Talpa Iadului de Moldova, „Măria Sa”, Necuratul Plahotniuk a recurs la vechea sa DRĂCIE ca stratagemă, sfătuind-o pe Stela Stângaci să candideze ca INDEPENDENTĂ și să spuie, că în viața ei n-a auzit de Plahotniuk.

  Mai pe scurt în gașca DRACILOR candidați, așa numiți INDEPENDENȚI ai Talpei Iadului de Moldova, „Măria Sa”, Necuratul Plahotniuk, astfel se mai adaugă unul, Stela Stângaci, care se alătură veșnicei INDEPENDENTE a lui Plahotniuk, Silvia Radu și căcatului de mâță academic, fostului șef de campanie propagandistică pentru votul nominal a Talpei Iadului de Moldova, „Măria Sa”, Necuratul Plahotniuk, septuagenarul moșneag marasmatic Nicolae Dabija.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *