Constantin Botnari, surprins lângă sediul Platformei DA; Slusari: A venit să verifice interceptările convorbirilor noastre?

Constantin Botnari, fostul deputat PD, cunoscut ca fiind unul din cei mai de încredere oameni ai lui Vladimir Plahotniuc, a fost surprins aseară lângă sediul Platformei Demnitate și Adevăr. Despre aceasta a scris pe pagina de facebook Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA.

„Aseară ne-am întors cu Andrei Năstase de la Vadul lui Vodă, unde am avut o întâlnire cu cetățenii. La sediul partidului am fost surprinși de prezența în preajmă a lui Constantin Botnari, cunoscut de toată țara sub titlu „Costea-borsetca”. Era însoțit de doi vlăjgani. Văzând că venim noi, gruparea respectivă repejor s-a retras”, a spus Slusari.

„Rugăm presa liberă, care a mai rămas în țară, să se intereseze ce a căutat „intelectualul” respectiv undeva la orele 20.15 lângă sediul Platformei DA. Oare a vrut să obțină gratis pliantul cu programul electoral al lui Năstase, întrucât sărmanul Andrian Candu este în derută și nu știe pentru cine să voteze la 20 mai? Sau dânsul a venit seara la punctul de filaj să verifice materialul interceptărilor convorbirilor noastre?”, a declarat vicepreședintele Platformei DA.

Potrivit lui Slusari „cei curioși de averile lui Năstase îl mai pot întreba pe Costică unde el a activat atât de fructuos că își poate permite serviciile celor doi bodyguarzi”.

Sursa:jurnal.md

(369 accesari)

Articole similare

Corupție

Comisia Electorală Centrală, acuzată că pune bețe în roate ACUM; Maia Sandu: CEC-ul PD-ului ne blochează ILEGAL activitatea!

Politic

PDM, controlat de Plahotniuc, vrea sancţionarea lui Andrei Năstase. SUA cer Moldovei să asigure acces liber candidaţilor

Politic

Andrei Năstase, despre contestația PD împotriva ACUM: „Denotă marea spaimă a regimului față de prezența masivă la vot”

Politic

Escortat pe ascuns, la 5:30, Gheorghe Petic a obținut certificatul de integritate; Avocați: Starea sa de sănătate e gravă

Justiție

Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

Politic

Andrei Năstase, mesaj către Diasporă: Mergeți la vot! Indiferent dacă v-ați înregistrat sau nu

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *