Constantin Botnari, surprins lângă sediul Platformei DA; Slusari: A venit să verifice interceptările convorbirilor noastre?

Constantin Botnari, fostul deputat PD, cunoscut ca fiind unul din cei mai de încredere oameni ai lui Vladimir Plahotniuc, a fost surprins aseară lângă sediul Platformei Demnitate și Adevăr. Despre aceasta a scris pe pagina de facebook Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA.

„Aseară ne-am întors cu Andrei Năstase de la Vadul lui Vodă, unde am avut o întâlnire cu cetățenii. La sediul partidului am fost surprinși de prezența în preajmă a lui Constantin Botnari, cunoscut de toată țara sub titlu „Costea-borsetca”. Era însoțit de doi vlăjgani. Văzând că venim noi, gruparea respectivă repejor s-a retras”, a spus Slusari.

„Rugăm presa liberă, care a mai rămas în țară, să se intereseze ce a căutat „intelectualul” respectiv undeva la orele 20.15 lângă sediul Platformei DA. Oare a vrut să obțină gratis pliantul cu programul electoral al lui Năstase, întrucât sărmanul Andrian Candu este în derută și nu știe pentru cine să voteze la 20 mai? Sau dânsul a venit seara la punctul de filaj să verifice materialul interceptărilor convorbirilor noastre?”, a declarat vicepreședintele Platformei DA.

Potrivit lui Slusari „cei curioși de averile lui Năstase îl mai pot întreba pe Costică unde el a activat atât de fructuos că își poate permite serviciile celor doi bodyguarzi”.

Sursa:jurnal.md

(361 accesari)

Articole similare

Eveniment

Mesaj pentru poliţiştii din Republica Moldova Citeste mai mult: adev.ro/pdju0z

Opinii

Chiril Moțpan: În Republica Moldova avem un regim care a trecut toate liniile roșii

Justiție

Andrei Năstase solicită Procuraturii să inițieze dosar penal pe numele lui Dodon pentru îmbogățire ilicită

Politic

Reacția Comunității Evreiești din Republica Moldova după discursul de ură și amenințările făcute de Șor // DOC

Justiție

Năstase, APEL la instituții internaționale, mass-media autohtonă și din străinătate să monitorizeze protestul din 26 august

Justiție

Epoch Times: Vineri a început războiul civil şi în România

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *