Constantin Botnari, surprins lângă sediul Platformei DA; Slusari: A venit să verifice interceptările convorbirilor noastre?

Constantin Botnari, fostul deputat PD, cunoscut ca fiind unul din cei mai de încredere oameni ai lui Vladimir Plahotniuc, a fost surprins aseară lângă sediul Platformei Demnitate și Adevăr. Despre aceasta a scris pe pagina de facebook Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA.

„Aseară ne-am întors cu Andrei Năstase de la Vadul lui Vodă, unde am avut o întâlnire cu cetățenii. La sediul partidului am fost surprinși de prezența în preajmă a lui Constantin Botnari, cunoscut de toată țara sub titlu „Costea-borsetca”. Era însoțit de doi vlăjgani. Văzând că venim noi, gruparea respectivă repejor s-a retras”, a spus Slusari.

„Rugăm presa liberă, care a mai rămas în țară, să se intereseze ce a căutat „intelectualul” respectiv undeva la orele 20.15 lângă sediul Platformei DA. Oare a vrut să obțină gratis pliantul cu programul electoral al lui Năstase, întrucât sărmanul Andrian Candu este în derută și nu știe pentru cine să voteze la 20 mai? Sau dânsul a venit seara la punctul de filaj să verifice materialul interceptărilor convorbirilor noastre?”, a declarat vicepreședintele Platformei DA.

Potrivit lui Slusari „cei curioși de averile lui Năstase îl mai pot întreba pe Costică unde el a activat atât de fructuos că își poate permite serviciile celor doi bodyguarzi”.

Sursa:jurnal.md

(354 accesari)

Articole similare

Politic

Eșec pentru Ceban care a încercat să saboteze o întâlnire a lui Andrei Năstase cu cetățenii

Politic

În timp ce Ceban „dezbate” la Arcul de Triumf și îl acuză pe Năstase că „fuge” de oameni, acesta e la întâlnire cu… oamenii

Politic

Andrei Năstase: „Nu voi fi primarul corupților, schemelor dubioase sau privatizărilor ilegale; Voi fi primarul oamenilor”

Politic

Ziua Tăcerii în Republica Moldova, înainte de alegerile locale

Politic

Andrei Năstase, APEL către locuitorii capitalei și partidele de dreapta: Putem ieși victorioși în aceste alegeri cruciale

Politic

Maia Sandu: Duminică eu voi vota pentru Andrei Năstase, pentru șansa noastră de a schimba lucrurile spre bine

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *