Constantin Botnari, surprins lângă sediul Platformei DA; Slusari: A venit să verifice interceptările convorbirilor noastre?

Constantin Botnari, fostul deputat PD, cunoscut ca fiind unul din cei mai de încredere oameni ai lui Vladimir Plahotniuc, a fost surprins aseară lângă sediul Platformei Demnitate și Adevăr. Despre aceasta a scris pe pagina de facebook Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA.

„Aseară ne-am întors cu Andrei Năstase de la Vadul lui Vodă, unde am avut o întâlnire cu cetățenii. La sediul partidului am fost surprinși de prezența în preajmă a lui Constantin Botnari, cunoscut de toată țara sub titlu „Costea-borsetca”. Era însoțit de doi vlăjgani. Văzând că venim noi, gruparea respectivă repejor s-a retras”, a spus Slusari.

„Rugăm presa liberă, care a mai rămas în țară, să se intereseze ce a căutat „intelectualul” respectiv undeva la orele 20.15 lângă sediul Platformei DA. Oare a vrut să obțină gratis pliantul cu programul electoral al lui Năstase, întrucât sărmanul Andrian Candu este în derută și nu știe pentru cine să voteze la 20 mai? Sau dânsul a venit seara la punctul de filaj să verifice materialul interceptărilor convorbirilor noastre?”, a declarat vicepreședintele Platformei DA.

Potrivit lui Slusari „cei curioși de averile lui Năstase îl mai pot întreba pe Costică unde el a activat atât de fructuos că își poate permite serviciile celor doi bodyguarzi”.

Sursa:jurnal.md

(363 accesari)

Articole similare

Politic

20 de zile de arest pentru Gheorghe Petic, ofițerul în rezervă care a făcut dezvăluiri despre contrabanda cu țigări

Eveniment

Primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, mesaj de ziua orașului: „Azi Chișinăul ar fi fost cu siguranță altfel”

Eveniment

Andrei Năstase, la București: Acordarea capitalului public din România trebuie condiţionată în continuare de stat de drept

Eveniment

Maia Sandu, la dezbaterile FUMN: Cel mai grav este că PD continuă să discrediteze agenda proeuropeană a RM

Politic

Platforma DA: Reținerea lui Petic – o înscenare în stil KGB-ist; IGP a publicat o înregistrare AUDIO cu presupusa victimă

Eveniment

Membri APCE solicită guvernării RM să asigure respectarea alegerii lui Andrei Nastase în calitate de primar al capitalei

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *