Deputatul PLDM, Maria Ciobanu, îi cere lui Iurie Leancă să nu-şi atribuie meritul pentru semnarea Acordului de Asociere RM-UE. Declaraţia legislatorului liberal-democrat vine după ce, la prezicerile liderului Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, precum că fostul premier va face puşcărie pentru „jaful secolului”, Leancă a debordat de atacuri, pretinzând că a lucrat „24/24 pentru Acordul de Asociere”.

„Replica kilometrică pe care i-o dă Leancă lui Andrei Nastase este halucinantă. Cică a venit cineva, se subînţelege Leancă, pentru a face reforme şi toţi au început să tremure… Vai de capul tău, Leancă! Aşa şi nu ai înţeles nimic. V-am mai recomandat o dată să nu vă atribuiţi meritul semnării Acordului de Asociere RM-UE, că ofensaţi echipa care chiar a muncit mult, dar dumneata nu erai parte a echipei. Jucai la Guvern zile întregi ping-pong cu un prăpădit ca şi dumneata. Nu ştiu dacă ai mai reuşit să citeşti conţinutul Acordului de Asociere, dar la ziua semnării, cu siguranţă, nu-i cunoşteai conţinutul”, a declarat Maria Ciobanu.

„Domnule Leancă, Dvs puteţi provoca diverse sentimente, cum ar fi greaţă, dezgust, lehamite, dar numai nu frică. Luaţi-o mai încetişor din loc, aţi putea să vă împiedicaţi în propriile picioare, urcându-vă în prezidiul Parlamentului”, a mai spus legislatoarea PLDM.

Sursa:jurnal.md

(66 accesari)