Delegația Germaniei la Chișinău: „În faţa Ambasadei RM de la Berlin nu a avut loc niciun incident legat de securitate”

„Conform poliţiei şi autorităţilor germane de securitate acum o săptămână (pe data de 7.9.) în faţa Ambasadei Republicii Moldova de la Berlin nu a avut loc niciun incident relevant legat de securitate”, spun reprezentanții ambasadei Germaniei în RM.

Potrivit reprezentanților ambasadei Germeniei, reacţiile şi relatările contrare în presă sunt eronate.

„Declaraţiile false de acest gen periclitează încrederea cetăţenilor Republicii Moldova în informaţii verificabile şi fondate pe dovezi. Acestea nu corespund standardelor europene şi scot în evidenţă importanţa profesionalismului şi independenţei mass-media”, se mai arată în declarația instituției.

Sursa:jurnal.md

(204 accesari)

Articole similare

Justiție

Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

Eveniment

Parlamentul European, în prima ședință din acest an: Se dezbate înghețarea fondurilor pentru țări care nu luptă cu corupția

Eveniment

Diaspora, îndemnată să voteze acasă

Justiție

Andrei Năstase: „Singurele investiții pe care Plahotniuc le are în RM sunt investițiile în propagandă mincinoasă”

Justiție

Andrei Năstase: „În aceste alegeri NU e loc de candidați independenți; Am avut un exemplu la municipale și acum slujește PD”

Justiție

Cine este Andrei Nastas, candidatul-clonă al liderului DA, Andrei Năstase? „Fost poliţist cu conexiuni la PD și Țuțu” /VIDEO

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *