Fostul premier român Dacian Cioloș: Chișinăul are nevoie de un primar cu legitimitate și credibilitate

Chișinăul are nevoie de un primar cu legitimitate și credibilitate, de o echipă profesionistă, capabilă să-și asume cu viziune și responsabilitate un program de dezvoltare a Capitalei Republicii Moldova, susține fostul premier român, Dacian Cioloș.

„Pentru ei, pentru copiii lor, pentru viitorul acestei Capitale europene și mai ales pentru speranța unei victorii a democrației și valorilor împotriva corupției și fărădelegii în Republica Moldova, sper ca mâine, CÂT MAI MULȚI OAMENI SĂ MEARGĂ LA VOT pentru alegerea Primarului Chișinăului. Să meargă la vot și să aleagă demnitatea, dezvoltarea și prosperitatea, să aleagă justiția și Europa. Voturile lor să fie nu numai o garanție pentru calea prosperității, dar și semnalul că clasa politică de la Chișinău poate fi adusă pe calea cea dreaptă”, susține Dacian Cioloș.

„Prietenii mei de la Chișinău îmi spun că inima lor va bate cu încredere. Mâine, inima Republicii Moldova trebuie să iasă la vot”, a spus Dacian Cioloș.

Sursa:jurnal.md

(21 accesari)

Articole similare

Opinii

Vladimir Socor: „Mergem cu pași mici spre un statut special, prin suveranizarea treptată a Transnistriei”

Opinii

Fost ambasador, despre expluzarea cetățenilor turci: „Rușinos; Un semn de mulțumire pentru Erdogan, care ne va costa scump”

Corupție

Alexandru Slusari: În Primăria Chișinău lucrează la turații maxime doar persoanele implicate în realizarea schemelor obscure

Opinii

Expert: „Opoziţia, angrenată în această dispută dură şi inegală cu guvernarea, trebuie să-şi calculeze foarte bine paşii”

Opinii

„Panglicarilor ce sunteți!”; Discursul nerostit al Ambasadorului Iurie Reniță la Adunarea Generală din 26 august, în PMAN

Opinii

Maria Ciobanu, îndemn la protest: Mâine în PMAN vom spune un NU hotărât guvernării nocturne și vânduților din Parlament

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *