FRAUDĂ înainte de alegeri: Socialiștii au mers pe la bătrâni și au strâns cereri pentru urna mobilă // VIDEO

Fraudă înainte de turul doi al alegerilor primarului capitalei. Reprezentanții socialiștilor au mers la mai mulți bătrâni din Chișinău și au colectat cereri pentru ca aceștia să beneficieze de dreptul de a vota cu ajutorul unei mobile.

Schema a fost deconspirată de președintele secției de votare numărul 220, Svetlana Frunză, care a depistat cel puțin 12 astfel de cazuri.

 Informația a fost confirmată pentru jurnal.md de reprezentantul Platformei DA, Grehovețcaia Alisa. Potrivit ei, contactați telefonic de către președintele secției de votare, bătrânii care au scris cereri au spus că cei care le-au colectat s-au prezentat drept reprezentanți ai Partidului Socialiștilor.

Contactați pentru o reacție, reprezentanții candidatului Andrei Năstase au declarat că este evidentă tentativa binomului de a frauda alegerile, inclusiv prin intermediul oamenilor cu vulnerabilități, ceea ce constituie o bșlasfemie.

„Se vor întreprinde toate demersurile către CEC și alte instituții, dar cel mai bun răspuns la aceste ilegalități este votul masiv al chișinăuienilor!”, au spus reprezentanții candidatului Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(235 accesari)

Articole similare

Corupție

Amnistia fiscală din RM, în atenția presei de la Londra: „Noile legi riscă să permită spălări de bani la scară largă”

Corupție

SIS a mai expulzat un cetățean al Turciei

Corupție

Andrei Năstase: Prin răpirea banditească a celor șapte cetățeni turci, guvernarea oligarhică a dat start unei noi vendete

Corupție

Cei șapte cetățeni turci expulzați din RM sunt în închisori diferite în câteva orașe din Turcia

Corupție

Germania CONDIȚIONEAZĂ sprijinul pentru RM cu validarea alegerilor pentru primăria Chișinău; Guvernarea, cu capul în nisip

Corupție

Noi imagini de la descinderile SIS, oamenii fiind luați pe sus fără explicații: „Măcar spuneți cine sunteți”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *