FRAUDĂ înainte de alegeri: Socialiștii au mers pe la bătrâni și au strâns cereri pentru urna mobilă // VIDEO

Fraudă înainte de turul doi al alegerilor primarului capitalei. Reprezentanții socialiștilor au mers la mai mulți bătrâni din Chișinău și au colectat cereri pentru ca aceștia să beneficieze de dreptul de a vota cu ajutorul unei mobile.

Schema a fost deconspirată de președintele secției de votare numărul 220, Svetlana Frunză, care a depistat cel puțin 12 astfel de cazuri.

 Informația a fost confirmată pentru jurnal.md de reprezentantul Platformei DA, Grehovețcaia Alisa. Potrivit ei, contactați telefonic de către președintele secției de votare, bătrânii care au scris cereri au spus că cei care le-au colectat s-au prezentat drept reprezentanți ai Partidului Socialiștilor.

Contactați pentru o reacție, reprezentanții candidatului Andrei Năstase au declarat că este evidentă tentativa binomului de a frauda alegerile, inclusiv prin intermediul oamenilor cu vulnerabilități, ceea ce constituie o bșlasfemie.

„Se vor întreprinde toate demersurile către CEC și alte instituții, dar cel mai bun răspuns la aceste ilegalități este votul masiv al chișinăuienilor!”, au spus reprezentanții candidatului Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(233 accesari)

Articole similare

Corupție

Un cunoscut jurnalist român dezvăluie pentru cine lucrează oligarhul Plahotniuc şi ce scheme a pus la cale // VIDEO

Corupție

Jurnalist: Plahotniuc are deja completul selectat pe sprânceană la CSJ pentru a nu valida mandatul lui Andrei Năstase

Corupție

Inna Şupac spune cât au primit deputaţii transfugi pentru a adera la PD: „Plahotniuc a cheltuit aproape 5 milioane de euro”

Corupție

Grădinița nr. 5 din capitală dispare de pe harta orașului; Pavel Filip, implicat direct în privatizarea terenului // VIDEO

Corupție

Deputat român, despre intențiile privind suspendarea lui Klaus Iohannis: „Dragnea se inspiră direct de la Plahotniuc”

Corupție

Ședința de judecată la care urma să fie validat mandatul lui Andrei Năstase, amânată; Oamenii continuă să protesteze

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *