FRAUDĂ înainte de alegeri: Socialiștii au mers pe la bătrâni și au strâns cereri pentru urna mobilă // VIDEO

Fraudă înainte de turul doi al alegerilor primarului capitalei. Reprezentanții socialiștilor au mers la mai mulți bătrâni din Chișinău și au colectat cereri pentru ca aceștia să beneficieze de dreptul de a vota cu ajutorul unei mobile.

Schema a fost deconspirată de președintele secției de votare numărul 220, Svetlana Frunză, care a depistat cel puțin 12 astfel de cazuri.

 Informația a fost confirmată pentru jurnal.md de reprezentantul Platformei DA, Grehovețcaia Alisa. Potrivit ei, contactați telefonic de către președintele secției de votare, bătrânii care au scris cereri au spus că cei care le-au colectat s-au prezentat drept reprezentanți ai Partidului Socialiștilor.

Contactați pentru o reacție, reprezentanții candidatului Andrei Năstase au declarat că este evidentă tentativa binomului de a frauda alegerile, inclusiv prin intermediul oamenilor cu vulnerabilități, ceea ce constituie o bșlasfemie.

„Se vor întreprinde toate demersurile către CEC și alte instituții, dar cel mai bun răspuns la aceste ilegalități este votul masiv al chișinăuienilor!”, au spus reprezentanții candidatului Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(237 accesari)

Articole similare

Corupție

Angajați de la poștă, emisari ai PD: Sunt forțați să strângă semnături și să facă agitație pentru partidul de la putere

Corupție

Maia Sandu: „Poliţiştii din Sângerei au interzis oamenilor să citească ziarele distribuite de noi”

Corupție

Năstase: Cererea de revizuire a anulării votului din Chișinău, respinsă de același comando de execuție de la Curtea de Apel

Corupție

Alexandru Slusari: După acordarea cetățeniei contra cost, Plahotniuc şi Dodon au decis să vândă și terenuri agricole din RM

Corupție

Interese de clan pe piața nucilor și legătura lui Filip cu monopolul; Mii de oameni, nevoiţi să vândă marfa pe bani de nimic

Corupție

Bătrâni îndulciți de Șor înainte de alegeri; „Îi prostesc cu 15 ciocolate ca să le cumpere votul”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *