Maia Sandu și Andrei Năstase, apel la mobilizare: Pe 20 mai avem șansa uriașă de a-i face să răspundă pentru tot răul

Liderii opoziției proeuropene îndeamnă locuitorii capitalei să-și utilizeze șansa uriașă pe care o au duminică, 20 mai, să iasă la vot și să susțină candidatul care poate să învingă sistemul.

„Ei știu că dacă pierd primăria Chișinăului, acesta este începutul sfârșitului lor și al regimului lor corupt. Haideți cu toții la vot să le demonstrăm că împreună suntem mai puternici decât ei. Pe 20 mai avem această șansă uriașă de a scăpa țara și capitala de ei. De a-i trimite acolo unde le este locul. De a-i face să răspundă pentru tot răul pe care l-au făcut până acum”, afirmă Andrei Năstase.

„Să ne unim pentru binele comun. Acum stăm din nou în fața unei alegeri decisive. Decidem noi pentru oraș sau îi lăsăm pe alții să decidă. Haideți să le arătăm că adevărul este mai puternic decât minciuna. Să ne mobilizăm în jurul candidatului care are șansa reală de a-i învinge și care va munci în interesul tuturor chișinăuienilor, Andrei Năstase”, a fost îndemnul Maiei Sandu către locuitorii capitalei.

Sursa:jurnal.md

(11 accesari)

Articole similare

Politic

Eșec pentru Ceban care a încercat să saboteze o întâlnire a lui Andrei Năstase cu cetățenii

Social

Andrei Năstase îndeamnă moldovenii aflați în România la MOBILIZARE: Ceban are de unde lua voturi – prin fraudă și manipulare

Justiție

Maria Ciobanu cere audierea lui Jizdan: „Un echipaj al INP veghează calea de acces spre casa lui Botnari; Pentru ce merite?”

Opinii

Parteneriatul cu UE îl face pe Năstase favorit în cursa pentru Chişinău Citeste mai mult: adev.ro/p95zye

Politic

În timp ce Ceban „dezbate” la Arcul de Triumf și îl acuză pe Năstase că „fuge” de oameni, acesta e la întâlnire cu… oamenii

Politic

Andrei Năstase: „Nu voi fi primarul corupților, schemelor dubioase sau privatizărilor ilegale; Voi fi primarul oamenilor”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *