Maia Sandu și Andrei Năstase, apel la mobilizare: Pe 20 mai avem șansa uriașă de a-i face să răspundă pentru tot răul

Liderii opoziției proeuropene îndeamnă locuitorii capitalei să-și utilizeze șansa uriașă pe care o au duminică, 20 mai, să iasă la vot și să susțină candidatul care poate să învingă sistemul.

„Ei știu că dacă pierd primăria Chișinăului, acesta este începutul sfârșitului lor și al regimului lor corupt. Haideți cu toții la vot să le demonstrăm că împreună suntem mai puternici decât ei. Pe 20 mai avem această șansă uriașă de a scăpa țara și capitala de ei. De a-i trimite acolo unde le este locul. De a-i face să răspundă pentru tot răul pe care l-au făcut până acum”, afirmă Andrei Năstase.

„Să ne unim pentru binele comun. Acum stăm din nou în fața unei alegeri decisive. Decidem noi pentru oraș sau îi lăsăm pe alții să decidă. Haideți să le arătăm că adevărul este mai puternic decât minciuna. Să ne mobilizăm în jurul candidatului care are șansa reală de a-i învinge și care va munci în interesul tuturor chișinăuienilor, Andrei Năstase”, a fost îndemnul Maiei Sandu către locuitorii capitalei.

Sursa:jurnal.md

(16 accesari)

Articole similare

Politic

Andrei Năstase, mesaj către medici după anunțul privind promovarea Silviei Radu: „Vă cunosc indignarea, dar rezistați”

Politic

Mesajul Maiei Sandu către primarii care i-au adresat o scrisoare critică: „Înțeleg la ce presiuni sunteți supuși”

Justiție

Candu, pus la zid la Atlantic Council: Nici pe vremea lui Voronin nu existau atâtea îngrijorări (VIDEO)

Justiție

Mesaj dur de la Washington: „Moldova se confruntă cu consecințele anulării alegerilor legitime câștigate de Andrei Năstase”

Politic

Alexandru Slusari: Plahotniuc și-a amintit de moldoveni în ajunul alegerilor după ce mai mulți ani și-a bătut joc de țară

Politic

Andrei Năstase, de Ziua Internațională a Democrației: În RM nu e un prilej de sărbătoare; Puterea poporului a fost uzurpată

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *