Maia Sandu și Andrei Năstase, apel la mobilizare: Pe 20 mai avem șansa uriașă de a-i face să răspundă pentru tot răul

Liderii opoziției proeuropene îndeamnă locuitorii capitalei să-și utilizeze șansa uriașă pe care o au duminică, 20 mai, să iasă la vot și să susțină candidatul care poate să învingă sistemul.

„Ei știu că dacă pierd primăria Chișinăului, acesta este începutul sfârșitului lor și al regimului lor corupt. Haideți cu toții la vot să le demonstrăm că împreună suntem mai puternici decât ei. Pe 20 mai avem această șansă uriașă de a scăpa țara și capitala de ei. De a-i trimite acolo unde le este locul. De a-i face să răspundă pentru tot răul pe care l-au făcut până acum”, afirmă Andrei Năstase.

„Să ne unim pentru binele comun. Acum stăm din nou în fața unei alegeri decisive. Decidem noi pentru oraș sau îi lăsăm pe alții să decidă. Haideți să le arătăm că adevărul este mai puternic decât minciuna. Să ne mobilizăm în jurul candidatului care are șansa reală de a-i învinge și care va munci în interesul tuturor chișinăuienilor, Andrei Năstase”, a fost îndemnul Maiei Sandu către locuitorii capitalei.

Sursa:jurnal.md

(15 accesari)

Articole similare

Economic

Platforma DA: „Majorările salariale promise de PD – o cacealma și o tentativă publică de corupere”

Corupție

DOC: Lista primarilor care și-au pus semnătura pe scrisoarea adresată UE, în care sunt atacați liderii Platformei DA și PAS

Politic

Andrei Năstase, despre protestul de la sediul Platformei DA: Au făcut spectacol pentru televiziunile lui Plahotniuc

Eveniment

Clădirea Parlamentului, ÎNCONJURATĂ de protestatari; Minute în șir s-a scandat „Hoţii!” // FOTO, VIDEO

Politic

Maia Sandu solicită dezbateri la Moldova 1, după acuzațiile lui Filip: Să clarificăm lucrurile față în față, cu argumente

Eveniment

PAS, Platforma DA și PLDM, flashmob în fața sediului BNM: „Cerem demisia lui Sergiu Cioclea” // VIDEO

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *