IMAGINILE ZILEI: Liderii viitorului bloc ACUM, pe străzile capitalei

După lansarea angajamentelor viitorul bloc ACUM, liderii Platformei DA și PAS, împreună cu oaspeții din România și cetățenii simpli, au mers în marș la monumentul lui Ștefan cel Mare pentru a împârți pliante cu angajamentele asumate.

După lansarea angajamentelor viitorul bloc ACUM, liderii Platformei DA și PAS, împreună cu oaspeții din România și cetățenii simpli, au mers în marș la monumentul lui Ștefan cel Mare pentru a împârți pliante cu angajamentele asumate.

Sursa foto: Jurnal.md
ACUM
Sursa:jurnal.md

   

  (139 accesari)

  Articole similare

  Corupție

  Comisia Electorală Centrală, acuzată că pune bețe în roate ACUM; Maia Sandu: CEC-ul PD-ului ne blochează ILEGAL activitatea!

  Politic

  PDM, controlat de Plahotniuc, vrea sancţionarea lui Andrei Năstase. SUA cer Moldovei să asigure acces liber candidaţilor

  Politic

  Andrei Năstase, despre contestația PD împotriva ACUM: „Denotă marea spaimă a regimului față de prezența masivă la vot”

  Politic

  Escortat pe ascuns, la 5:30, Gheorghe Petic a obținut certificatul de integritate; Avocați: Starea sa de sănătate e gravă

  Justiție

  Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

  Cultural

  FOTO: Andrei Năstase, invitat de onoare la Iași, la evenimentul „Eminescu, Măria Ta!”

  1 comentariu până acum

  1. SCRISOARE DESCHISĂ DLUI PAUL SURUGIU

   Stimate Dle Paul Surugiu! Recunosc sincer că nu sunt fan al muzicii Dumitale, dar am toată stima pentru Dumneata datorită convingerilor Dumitale unionste! Eu sunt unionist din R. Moldova și sincer cred că acest lucru ne apropie.

   Vreau să Vă întreb, cât de bine cunoașteți activitate acestui moșneag septuagenar de la noi, scriitorul Nicolae Dabija (Ciobanu)? Apropo, l-am văzut azi, 03.11.2018 la TVR Moldova în compania Dvoastră. Acest moșneag septuagenar a trădat unioniștii și cauza românilor din R. Moldova, fiind șeful de campanie pentru votul mixt al oligarhului uzurpator Plahotniuk. În R. Moldova, țară capturată de acest oligarh foarte bogat și cu o droaie de baronași locali mici și flămânzi, VOTUL MIXT ÎNSEAMNĂ MENȚINEREA ÎN MOCIRLA ACTUALĂ PE ÎNCĂ PE VREO ZECE DE ANI.

   Înțeleg, că poate nu sunteți la curent cu politica din stânga Prutului, dar consider datoria mea de român unionist din Chișinău să vă aduc la cunoștință cu bunăvoință și respect că amiciția Dumitale cu acest ins trădător, fățarnic, cinic și minciunos, care este scriitorul Nicolae Dabija (Ciobanu) nu este benefică cauzei noastre, cauzei REUNIRII (REVENIRII) R. MOLDOVA LA PATRIA MAMĂ ROMÂNIA.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *