IMAGINILE ZILEI: Liderii viitorului bloc ACUM, pe străzile capitalei

După lansarea angajamentelor viitorul bloc ACUM, liderii Platformei DA și PAS, împreună cu oaspeții din România și cetățenii simpli, au mers în marș la monumentul lui Ștefan cel Mare pentru a împârți pliante cu angajamentele asumate.

După lansarea angajamentelor viitorul bloc ACUM, liderii Platformei DA și PAS, împreună cu oaspeții din România și cetățenii simpli, au mers în marș la monumentul lui Ștefan cel Mare pentru a împârți pliante cu angajamentele asumate.

Sursa foto: Jurnal.md
ACUM
Sursa:jurnal.md

   

  (134 accesari)

  Articole similare

  Social

  Jurnal TV, în TOPUL celor mai urmărite posturi de televiziune // DOC

  Eveniment

  Andrei Năstase și Maia Sandu, în topul încrederii oamenilor; Blocul ACUM ar lua DUBLU față de PD la alegeri // SONDAJ

  Eveniment

  Lilian Carp: „Iurie Leancă este escorta de lux a politicii moldovenești de la 98 încoace” (VIDEO)

  Eveniment

  Andrei Năstase, întâlnire cu noul ambasador al SUA la Chișinău; „Am vorbit despre evoluțiile politice și sociale din RM”

  Justiție

  Raport privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE, VOTAT în Parlamentul European cu critici GRAVE la adresa regimului

  Eveniment

  Guvernarea de la Chișinău, pusă din nou la zid în Parlamentul European: Plahotniuc trăiește în lux, iar cetățenii în sărăcie

  1 comentariu până acum

  1. SCRISOARE DESCHISĂ DLUI PAUL SURUGIU

   Stimate Dle Paul Surugiu! Recunosc sincer că nu sunt fan al muzicii Dumitale, dar am toată stima pentru Dumneata datorită convingerilor Dumitale unionste! Eu sunt unionist din R. Moldova și sincer cred că acest lucru ne apropie.

   Vreau să Vă întreb, cât de bine cunoașteți activitate acestui moșneag septuagenar de la noi, scriitorul Nicolae Dabija (Ciobanu)? Apropo, l-am văzut azi, 03.11.2018 la TVR Moldova în compania Dvoastră. Acest moșneag septuagenar a trădat unioniștii și cauza românilor din R. Moldova, fiind șeful de campanie pentru votul mixt al oligarhului uzurpator Plahotniuk. În R. Moldova, țară capturată de acest oligarh foarte bogat și cu o droaie de baronași locali mici și flămânzi, VOTUL MIXT ÎNSEAMNĂ MENȚINEREA ÎN MOCIRLA ACTUALĂ PE ÎNCĂ PE VREO ZECE DE ANI.

   Înțeleg, că poate nu sunteți la curent cu politica din stânga Prutului, dar consider datoria mea de român unionist din Chișinău să vă aduc la cunoștință cu bunăvoință și respect că amiciția Dumitale cu acest ins trădător, fățarnic, cinic și minciunos, care este scriitorul Nicolae Dabija (Ciobanu) nu este benefică cauzei noastre, cauzei REUNIRII (REVENIRII) R. MOLDOVA LA PATRIA MAMĂ ROMÂNIA.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *