În timp ce Ceban „dezbate” la Arcul de Triumf și îl acuză pe Năstase că „fuge” de oameni, acesta e la întâlnire cu… oamenii

În timp ce socialistul Ion Ceban participă la „dezbaterile” din fața Arcului de Triumf și îl acuză pe Andre Năstase că fuge de alegători, președintele Platformei DA, Andrei Năstase, participă la o întâlnire cu oamenii.

Drept răspuns la propunerea lui Ion Ceban, reprezentații Platformei DA au declarat anterior că Ceban ar trebui să le explice locuitorilor Chișinăului de ce capitala a ajuns în starea în care se află astăzi, în loc să solicite „dezbateri zilnice” cu Andrei Năstase.

Formațiunea a explicat că Andrei Năstase va accepta toate dezbaterile organizate de mass-media și că nu socialistul ar trebui să fie cel care le creează agenda.

Sursa:jurnal.md

(151 accesari)

Articole similare

Politic

Maia Sandu, la protestul din PMAN: „Anularea alegerilor înseamnă sfârșitul democrației și începutul dictaturii”

Politic

CSJ decide, astăzi, soarta alegerilor din capitală; Protestul continuă la 15.30, la sediul instanței

Eveniment

Andrei Năstase cheamă oamenii la protestul față de anularea alegerilor: „E un precedent care nu a mai fost întâlnit ”

Politic

Igor Grosu: „Lucrurile s-au complicat rău de tot; Ieșiți la protest să ne apărăm votul”

Justiție

Maia Sandu: Protestul, unicul lucru care ne rămâne pentru a opri guvernarea nedemocratică; Vă aștept mâine în fața Primăriei

Politic

Andrei Năstase, apel către presă: „Mediatizați și mai ales monitorizați protestul de mâine care are o importanță crucială”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *