Liderul DA, întâlnire cu adjunctul Secretarului de Stat al SUA: Am discutat despre realitățile politice și economice din RM

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Wess Mitchell.

„Am purtat cu domnia sa o discuție sinceră și directă cu privire la realitățile politice și economice moldovenești și riscurile de securitate regională pe care le comportă acțiunile actualei guvernări”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Wess Mitchell a remarcat felul în care am reușit să consolidăm diversele segmente ale societății și forțele sale sănătoase, am menținut caracterul pașnic, non-violent al acțiunilor noastre civice de combatere a corupției și fraudei, precum și modul legal și democratic în care am obținut, în lupta pentru Primăria capitalei, o victorie extrem de importantă pentru țară”, a adăugat liderul DA.

Totodată, Andrei Năstase a spus că „asigurându-mă de faptul că, la fel ca și alte țari din zonă, Moldova e aproape de inima Domniei sale, ne-a încurajat să continuăm, conjugând eforturile noastre în lupta pentru libertate și repunerea Republicii Moldova pe făgașul normalității, al independenței, democrației și bunăstării oamenilor”.

În context, liderul Platformei DA a menționat că „America are nevoie de parteneri puternici, state democratice, libere, independente și încrezătoare”.
Sursa:jurnal.md

(162 accesari)

Articole similare

Politic

Escortat pe ascuns, la 5:30, Gheorghe Petic a obținut certificatul de integritate; Avocați: Starea sa de sănătate e gravă

Justiție

Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

Cultural

FOTO: Andrei Năstase, invitat de onoare la Iași, la evenimentul „Eminescu, Măria Ta!”

Politic

Andrei Năstase, mesaj către Diasporă: Mergeți la vot! Indiferent dacă v-ați înregistrat sau nu

Politic

Andrei Năstase, adresare către cetățeni: „Nimic nu poate opri un popor în drumul lui spre libertate!” // VIDEO

Eveniment

Parlamentul European, în prima ședință din acest an: Se dezbate înghețarea fondurilor pentru țări care nu luptă cu corupția

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *