Liderul DA, întâlnire cu adjunctul Secretarului de Stat al SUA: Am discutat despre realitățile politice și economice din RM

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri Europene și Eurasiatice, Wess Mitchell.

„Am purtat cu domnia sa o discuție sinceră și directă cu privire la realitățile politice și economice moldovenești și riscurile de securitate regională pe care le comportă acțiunile actualei guvernări”, a scris Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Wess Mitchell a remarcat felul în care am reușit să consolidăm diversele segmente ale societății și forțele sale sănătoase, am menținut caracterul pașnic, non-violent al acțiunilor noastre civice de combatere a corupției și fraudei, precum și modul legal și democratic în care am obținut, în lupta pentru Primăria capitalei, o victorie extrem de importantă pentru țară”, a adăugat liderul DA.

Totodată, Andrei Năstase a spus că „asigurându-mă de faptul că, la fel ca și alte țari din zonă, Moldova e aproape de inima Domniei sale, ne-a încurajat să continuăm, conjugând eforturile noastre în lupta pentru libertate și repunerea Republicii Moldova pe făgașul normalității, al independenței, democrației și bunăstării oamenilor”.

În context, liderul Platformei DA a menționat că „America are nevoie de parteneri puternici, state democratice, libere, independente și încrezătoare”.
Sursa:jurnal.md

(159 accesari)

Articole similare

Social

Jurnal TV, în TOPUL celor mai urmărite posturi de televiziune // DOC

Eveniment

Andrei Năstase și Maia Sandu, în topul încrederii oamenilor; Blocul ACUM ar lua DUBLU față de PD la alegeri // SONDAJ

Eveniment

Lilian Carp: „Iurie Leancă este escorta de lux a politicii moldovenești de la 98 încoace” (VIDEO)

Eveniment

Andrei Năstase, întâlnire cu noul ambasador al SUA la Chișinău; „Am vorbit despre evoluțiile politice și sociale din RM”

Justiție

Raport privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE, VOTAT în Parlamentul European cu critici GRAVE la adresa regimului

Eveniment

Guvernarea de la Chișinău, pusă din nou la zid în Parlamentul European: Plahotniuc trăiește în lux, iar cetățenii în sărăcie

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *