Lorena Bogza, despre decizia Curţii de Apel: Însuși „diavolul”, dacă se uită, va fi de acord că a mers prea departe

„Realizez de mai bine de 15 ani emisiunea În Profunzime. Nu-mi amintesc când și dacă am mai avut vreodată sentimentul că nu pot „ataca” invitatul cu întrebări incomode. De această dată nu am putut, pur şi simplu, să fiu „avocatul diavolului”, cum s-ar spune. De ce??? Pentru că aş fi jucat un rol paralel cu realitatea. Iertați-mă, dar atunci când vezi cum se năruie şi ultima picătură de democrație, nu poți să procedezi altfel” a scris pe pagina sa de Facebook jurnalista Lorena Bogza.

Totodată, jurnalista mai spune că „am ajuns acasă după emisiunea cu Maia Sandu și nu-mi dă pace gândul că, poate, în accepțiunea unora, ar fi trebuit să fiu altfel în această emisiune. Aceeași senzație am avut-o și ieri, după ce am discutat cu Andrei Năstase, Igor Munteanu și Vasile Botnaru despre decizia de nevalidare a mandatului primarului ales”.

 Ba mai mult: am senzația că însuși „diavolul”, dacă se oprește din „treburile” sale şi se uită în oglindă, va fi de acord că, de această dată, a sărit calul, a mers prea departe… Ne dorim cu toții un stat democratic, civilizat, în care să ne creștem copiii. Eu nu vreau să plec de aici. Am rudele şi prietenii mei, locul meu de muncă, tabieturile mele, florile mele, compoturile si dulcețurile mele în cămara – am multe motive şi rădăcini care mă țin. Domnilor, nu ne forțați să plecam cu toții, că şi așa am rămas puţini”, a adăugat Lorena Bogza.
Sursa:jurnal.md

(259 accesari)

Articole similare

Opinii

Vladimir Socor: „Mergem cu pași mici spre un statut special, prin suveranizarea treptată a Transnistriei”

Opinii

Fost ambasador, despre expluzarea cetățenilor turci: „Rușinos; Un semn de mulțumire pentru Erdogan, care ne va costa scump”

Corupție

Alexandru Slusari: În Primăria Chișinău lucrează la turații maxime doar persoanele implicate în realizarea schemelor obscure

Opinii

Expert: „Opoziţia, angrenată în această dispută dură şi inegală cu guvernarea, trebuie să-şi calculeze foarte bine paşii”

Opinii

„Panglicarilor ce sunteți!”; Discursul nerostit al Ambasadorului Iurie Reniță la Adunarea Generală din 26 august, în PMAN

Opinii

Maria Ciobanu, îndemn la protest: Mâine în PMAN vom spune un NU hotărât guvernării nocturne și vânduților din Parlament

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *