Lorena Bogza, despre decizia Curţii de Apel: Însuși „diavolul”, dacă se uită, va fi de acord că a mers prea departe

„Realizez de mai bine de 15 ani emisiunea În Profunzime. Nu-mi amintesc când și dacă am mai avut vreodată sentimentul că nu pot „ataca” invitatul cu întrebări incomode. De această dată nu am putut, pur şi simplu, să fiu „avocatul diavolului”, cum s-ar spune. De ce??? Pentru că aş fi jucat un rol paralel cu realitatea. Iertați-mă, dar atunci când vezi cum se năruie şi ultima picătură de democrație, nu poți să procedezi altfel” a scris pe pagina sa de Facebook jurnalista Lorena Bogza.

Totodată, jurnalista mai spune că „am ajuns acasă după emisiunea cu Maia Sandu și nu-mi dă pace gândul că, poate, în accepțiunea unora, ar fi trebuit să fiu altfel în această emisiune. Aceeași senzație am avut-o și ieri, după ce am discutat cu Andrei Năstase, Igor Munteanu și Vasile Botnaru despre decizia de nevalidare a mandatului primarului ales”.

 Ba mai mult: am senzația că însuși „diavolul”, dacă se oprește din „treburile” sale şi se uită în oglindă, va fi de acord că, de această dată, a sărit calul, a mers prea departe… Ne dorim cu toții un stat democratic, civilizat, în care să ne creștem copiii. Eu nu vreau să plec de aici. Am rudele şi prietenii mei, locul meu de muncă, tabieturile mele, florile mele, compoturile si dulcețurile mele în cămara – am multe motive şi rădăcini care mă țin. Domnilor, nu ne forțați să plecam cu toții, că şi așa am rămas puţini”, a adăugat Lorena Bogza.
Sursa:jurnal.md

(261 accesari)

Articole similare

Justiție

Băsescu: Îmi pare rău că nu mai am cetățenie pentru a vota „ACUM”. Dar o va face soția mea Maria

Opinii

Expert FUMN: Numele „Plahotniuc” înspăimântă moldovenii; România – unicul sponsor politic al unui regim detestat acasă la el

Eveniment

Mesajul de mobilizare la vot al lui Andrei Năstase: „Duminică va fi momentul istoric al eliberării de sub dictatură”

Eveniment

Maia Sandu, interviu în presa română: Vom învinge mișeii prin adevăr; Acest popor merită o guvernare nouă și un trai decent

Justiție

Andrei Năstase: Partidele lui Plahotniuc, Dodon și Șor trebuie excluse din cursa electorală pentru finanțări obscure

Interviu

(INTERVIU) Dan Dungaciu: „La Chișinău asistăm la o butaforie electorală care vrea să acopere o înțelegere strategică”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *