Lorena Bogza, despre decizia Curţii de Apel: Însuși „diavolul”, dacă se uită, va fi de acord că a mers prea departe

„Realizez de mai bine de 15 ani emisiunea În Profunzime. Nu-mi amintesc când și dacă am mai avut vreodată sentimentul că nu pot „ataca” invitatul cu întrebări incomode. De această dată nu am putut, pur şi simplu, să fiu „avocatul diavolului”, cum s-ar spune. De ce??? Pentru că aş fi jucat un rol paralel cu realitatea. Iertați-mă, dar atunci când vezi cum se năruie şi ultima picătură de democrație, nu poți să procedezi altfel” a scris pe pagina sa de Facebook jurnalista Lorena Bogza.

Totodată, jurnalista mai spune că „am ajuns acasă după emisiunea cu Maia Sandu și nu-mi dă pace gândul că, poate, în accepțiunea unora, ar fi trebuit să fiu altfel în această emisiune. Aceeași senzație am avut-o și ieri, după ce am discutat cu Andrei Năstase, Igor Munteanu și Vasile Botnaru despre decizia de nevalidare a mandatului primarului ales”.

 Ba mai mult: am senzația că însuși „diavolul”, dacă se oprește din „treburile” sale şi se uită în oglindă, va fi de acord că, de această dată, a sărit calul, a mers prea departe… Ne dorim cu toții un stat democratic, civilizat, în care să ne creștem copiii. Eu nu vreau să plec de aici. Am rudele şi prietenii mei, locul meu de muncă, tabieturile mele, florile mele, compoturile si dulcețurile mele în cămara – am multe motive şi rădăcini care mă țin. Domnilor, nu ne forțați să plecam cu toții, că şi așa am rămas puţini”, a adăugat Lorena Bogza.
Sursa:jurnal.md

(261 accesari)

Articole similare

Opinii

Joseph Daul, către DA și PAS: Doar voi puteți oferi alternativa pe care o merită poporul RM – o țară democratică și prosperă

Justiție

Europarlamentar: „Niciodată de la căderea comunismului în RM, în 2009, relația dintre UE și guvern nu a fost atât de rea”

Opinii

Vizita sultanului Erdogan la Chișinău

Opinii

Europarlamentar: Cetățenii RM știu exact cine sunt pro-europeni; Nu degeaba au votat pentru Maia Sandu și Andrei Năstase

Justiție

Replica lui Val Butnaru la amenințările lui Ilan Șor în adresa angajaților Jurnal TV

Eveniment

Vladimir Socor: Politica externă a Republicii Moldova este cea a unui stat capturat

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *