Maia Sandu îndeamnă locuitorii capitalei ca pe 3 iunie să voteze pentru Andrei Năstase: „Lucrurile se pot schimba”

Dacă oamenii nu vor ieși la vot pe 3 iunie, pentru a demola acest regim autoritar, atunci este riscul ca peste câțiva ani Chișinăul să rămână pustiu, cu tineri plecați și bătrâni abandonați într-o sărăcie tot mai cruntă. Va fi un oraș care se va sufoca în trafic și construcții ilegale, condus de hoți, susține liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

„Plahotniuc cu Dodon au transformat țara noastră în afacerea lor personală. Au furat cât au vrut. S-au spălat unul pe altul. Au alungat oamenii din propria casă. Disperați că vor pierde influența la primărie s-au grăbit să demoleze clădiri istorice, să înceapă construcții pe terenuri acaparate ilegal. Au mimat concursul la Direcția Educație pentru ca ulterior să poată șantaja profesorii și directorii. Ei sunt speriați, sunt speriați că regimul lor începe să se clatine, că noi oamenii de bună credință ai orașului suntem mai mulți și mai puternici. Am demonstrat că onestitatea și unitatea sunt mai puternice decât minciuna”, a declarat Maia Sandu.

 „Cu toții am obținut o victorie importantă pe 20 mai, în primul tur al alegerilor. Dumneavoastră le-ați arătat cât de șubred este regimul lor construit pe frică, șantaj și corupție. Însă mai avem de obținut o victorie importantă, pentru a demola regimul autoritar și a nu permite ca orașul nostru să se scufunde cu totul în mocirlă. De fiecare dintre noi depinde cum va arăta Chișinăul începând cu ziua de luni. Dacă vom sta acasă copleșiți de dezamăgire riscăm să-l aducem în fruntea Chișinăului pe Ion Ceban, omul lui Plahotniuc și Dodon, care minte fără să roșească și care trădează interesele oamenilor pentru propriul interes. Dacă nu mergem la vot riscăm să avem peste câțiva ani un oraș pustiu, cu tineri plecați și bătrâni abandonați într-o sărăcie tot mai cruntă. Un oraș care se va sufoca în trafic și construcții ilegale, condus de hoți. De fiecare dintre noi depinde oprirea acestui scenariu odios. Aveți încrederea că lucrurile se pot schimba. Ieșiți la vot pe 3 iunie!”, a spus Maia Sandu.
Sursa:jurnal.md

 

(46 accesari)

Articole similare

Eveniment

Andrei Năstase a avut o întrevedere cu Ambasadoarea Finlandei în Republica Moldova, Päivi Pohjanheimo

Eveniment

VIDEO: Mișcarea de Rezistență ACUM, flashmob la SIS, în legătură cu deportarea ilegală a cetățenilor turci

Politic

Năstase: Rețeaua de licee Orizont ar putea ajunge ținta unui atac raider de proporții; Consecințele vor fi extrem de grave

Interviu

Andrei Năstase: Povestea criminalului Plahotniuc se apropie de final // INTERVIU

Eveniment

Val Butnaru, detalii despre relansarea Jurnal TV: Noua grilă de emisiuni va furniza surprize despre care se va vorbi mult

Justiție

Circa 10 mii de semnături pentru petiția ACUM: „Solicităm instituțiilor UE să cerceteze furtul bancar din RM”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *