Maia Sandu îndeamnă locuitorii capitalei ca pe 3 iunie să voteze pentru Andrei Năstase: „Lucrurile se pot schimba”

Dacă oamenii nu vor ieși la vot pe 3 iunie, pentru a demola acest regim autoritar, atunci este riscul ca peste câțiva ani Chișinăul să rămână pustiu, cu tineri plecați și bătrâni abandonați într-o sărăcie tot mai cruntă. Va fi un oraș care se va sufoca în trafic și construcții ilegale, condus de hoți, susține liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

„Plahotniuc cu Dodon au transformat țara noastră în afacerea lor personală. Au furat cât au vrut. S-au spălat unul pe altul. Au alungat oamenii din propria casă. Disperați că vor pierde influența la primărie s-au grăbit să demoleze clădiri istorice, să înceapă construcții pe terenuri acaparate ilegal. Au mimat concursul la Direcția Educație pentru ca ulterior să poată șantaja profesorii și directorii. Ei sunt speriați, sunt speriați că regimul lor începe să se clatine, că noi oamenii de bună credință ai orașului suntem mai mulți și mai puternici. Am demonstrat că onestitatea și unitatea sunt mai puternice decât minciuna”, a declarat Maia Sandu.

 „Cu toții am obținut o victorie importantă pe 20 mai, în primul tur al alegerilor. Dumneavoastră le-ați arătat cât de șubred este regimul lor construit pe frică, șantaj și corupție. Însă mai avem de obținut o victorie importantă, pentru a demola regimul autoritar și a nu permite ca orașul nostru să se scufunde cu totul în mocirlă. De fiecare dintre noi depinde cum va arăta Chișinăul începând cu ziua de luni. Dacă vom sta acasă copleșiți de dezamăgire riscăm să-l aducem în fruntea Chișinăului pe Ion Ceban, omul lui Plahotniuc și Dodon, care minte fără să roșească și care trădează interesele oamenilor pentru propriul interes. Dacă nu mergem la vot riscăm să avem peste câțiva ani un oraș pustiu, cu tineri plecați și bătrâni abandonați într-o sărăcie tot mai cruntă. Un oraș care se va sufoca în trafic și construcții ilegale, condus de hoți. De fiecare dintre noi depinde oprirea acestui scenariu odios. Aveți încrederea că lucrurile se pot schimba. Ieșiți la vot pe 3 iunie!”, a spus Maia Sandu.
Sursa:jurnal.md

 

(42 accesari)

Articole similare

Eveniment

Andrei Năstase cheamă oamenii la protestul față de anularea alegerilor: „E un precedent care nu a mai fost întâlnit ”

Politic

Igor Grosu: „Lucrurile s-au complicat rău de tot; Ieșiți la protest să ne apărăm votul”

Social

Gest emoționant: Un moldovean bolnav de cancer, internat într-un spital din Germania, îndeamnă oamenii să iasă la protest

Justiție

Maia Sandu: Protestul, unicul lucru care ne rămâne pentru a opri guvernarea nedemocratică; Vă aștept mâine în fața Primăriei

Politic

Andrei Năstase, apel către presă: „Mediatizați și mai ales monitorizați protestul de mâine care are o importanță crucială”

Social

Moldovenii din întreaga lume se alătură protestului din 24 iunie; „Țara are nevoie de susținerea noastră”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *