Maia Sandu, la protestul din PMAN: „Anularea alegerilor înseamnă sfârșitul democrației și începutul dictaturii”

„Suntem foarte mulți. Acum câteva zile guvernarea și-a lăsat și ultima mască. Toată lumea a văzut clar că în spatele discursului despre integrare europeană se ascunde interesul meschin al unui personaj mărunt cu planuri dictatoriale mari. Acest individ, care nu a obținut niciun vot, a decis că țara îi aparține și poate face ce vrea cu ea”, a declarat liderul PAS, Maia Sandu, în fața protestatarilor.

A încercat să ne manipuleze prin sondaje. Atunci când a înțeles că nu vom face ce vrea a decis să meargă pe o scurtătură și să anuleze voturile oamenilor. Asta însemnă sfârșitul democrației și începutul dictaturii. Dacă ne ia azi voturile, o vor face și în toamnă. Haideți să-i oprim. Putem să face acest lucru dacă suntem mulți și uniți. Forța noastră este unitatea noastră. Noi am venit să cerem validarea alegerilor din Chișinău și rămânem până guvernarea se conformează și recunoaște votul cetățenilor”, a mai menționat Maia Sandu.

 În context, liderul PAS a menționat că singurul lucru de care se tem ei suntem ei. Nu îi mai credem pe cuvânt, rămânem aici până când cererea noastră este îndeplinită.
Sursa:jurnal.md

(22 accesari)

Articole similare

Justiție

Circa 10 mii de semnături pentru petiția ACUM: „Solicităm instituțiilor UE să cerceteze furtul bancar din RM”

Politic

Andrei Năstase, mesaj către medici după anunțul privind promovarea Silviei Radu: „Vă cunosc indignarea, dar rezistați”

Politic

Mesajul Maiei Sandu către primarii care i-au adresat o scrisoare critică: „Înțeleg la ce presiuni sunteți supuși”

Justiție

Candu, pus la zid la Atlantic Council: Nici pe vremea lui Voronin nu existau atâtea îngrijorări (VIDEO)

Justiție

Mesaj dur de la Washington: „Moldova se confruntă cu consecințele anulării alegerilor legitime câștigate de Andrei Năstase”

Politic

Alexandru Slusari: Plahotniuc și-a amintit de moldoveni în ajunul alegerilor după ce mai mulți ani și-a bătut joc de țară

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *