Maia Sandu: Limbajul violent al lui Candu arată că PD vrea să guverneze cu Dodon și Șor, la adresa cărora nu are critici

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate a ținut să-i dea o replică președintelui Parlamentului după ce ieri în cadrul emisiunii Important de la TVC21 Andrian Candu a declarat că „Maia Sandu vorbește prostii și că este ori zero, ori mincinoasă”, după ce aceasta a cerut anularea votului mixt.

„Când Andrian Candu, isterizat, vine cu astfel de calificative în adresa mea sau a PAS, poți doar să constați cât de slabi și lipsiți de orice credibilitate au devenit. Limbajul său violent arată că, după alegeri, PD își propune să guverneze alături de Dodon și Șor, la adresa cărora nu prea are critici”, susține liderul PAS.

 „Însă oamenii văd că așa-numitele lor proiecte – protejarea ucigașilor, demolări cu carul la mijloc de noapte, vinderea cetățeniei pe ascuns unor oameni cu trecut dubios, tergiversarea dosarului Șor pentru a-l lăsa sa cheltuie banii furați, niciun bănuț întors din miliardul dispărut, Arena Națională și câte și mai câte – sunt niște „inițiative” făcute împotriva cetățenilor și a statului, doar în interesul propriului buzunar”, a declarat Maia Sandu.

Mai mult, liderul PAS susține că „noi, cetățenii onești ai acestei țări, suntem în război direct cu corupții, indiferent dacă aceștia sunt din PD, PSRM sau alte partide-marionetă. Cei de la guvernare știu că năruirea lor nu mai poate fi oprită, că noi reprezentăm un pericol real la adresa confortului și libertății lor, de aceea devin tot mai isterici, iar metodele lor devin tot mai mârșave”.

„Răbdarea oamenilor are însă o limită. În toamnă, vom pune punct batjocurii și vom câștiga, alături de toți cetățenii, acest război cu hoția și minciuna”, a conchis liderul PAS.

Sursa:jurnal.md

(97 accesari)

Articole similare

Opinii

Chiril Moțpan: În Republica Moldova avem un regim care a trecut toate liniile roșii

Justiție

Andrei Năstase solicită Procuraturii să inițieze dosar penal pe numele lui Dodon pentru îmbogățire ilicită

Politic

Reacția Comunității Evreiești din Republica Moldova după discursul de ură și amenințările făcute de Șor // DOC

Justiție

Năstase, APEL la instituții internaționale, mass-media autohtonă și din străinătate să monitorizeze protestul din 26 august

Justiție

Epoch Times: Vineri a început războiul civil şi în România

Justiție

Andrei Năstase cere Curții de Conturi să organizeze de urgență un audit complet la Primăria Orhei

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *