Manifestație pro-Arena Chișinău la sediul Platformei DA; Au fost aduși mai mulți copii, iar zona e împânzită de polițiști

În timp ce membrii Platformei Demnitate și Adevăr se află la protestul de la Parlament, eveniment anunțat deja de câteva zile, reprezentanții mai multor federații sportive au venit la sediul formațiunii pentru a-și arăta nemulțumirea față de declarațiile lui Andrei Năstase privind Arena Chișinău.

La așa-numitul protest au fost aduși mai mulți minori. Totodată, zona este împânzită de polițiști.

„De ce protestați în fața unei clădiri goale? Ați știut că suntem la Parlament. Au fost aduși acești băieți tineri. Sunt banii noștri. Nu sunt banii personali ai lui Plahtoniuc. Sunt banii alocați din bugetul de stat. Ceea ce a spus Andrei Năatse este că acești bani sunt luați din bugetul nostru”, a menționat Inga Grigoriu, vicepreședinte al Platformei DA, care a venit de la Parlament să vorbească cu oamenii.

Unul dintre oameni a recunoscut că a fost adus organizat, dar nu a știut pentru ce. „Eu nu vreau să protestez, sunt împotriva bandiților”, a spus cetățeanul.

copii
copii
Sursa:jurnal.md

(88 accesari)

Articole similare

Corupție

VIDEO: Un film despre jaful secolului, proiectat în fața sediului CNA

Corupție

Igor Dodon PROMULGĂ amnistia fiscală! „De azi, Dodon a devenit oficial complice la jaful bancar”

Corupție

Firma condusă de soțul deputatei Valentina Buliga continuă să prospere datorită contractelor cu spitalele

Corupție

VIDEO: Momentul în care adepții lui Șor, care au agresat ieri membrii Platformei DA și PAS, ies cu pungi din Primăria Orhei

Corupție

CANDU ȘI FILIP AU CONVOCAT AMBASADORII SĂ LE ARATE „FILTRELE”

Corupție

Panoul instalat în Chișinău de către diaspora din Londra va fi demontat; „Dreptul la exprimare liberă este grav încălcat”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *