Maria Ciobanu, depre victoria lui Andrei Năstase la funcția de primar al capitalei: Este un miracol pe timp de ciumă

Victoria lui Andrei Năstase este un miracol într-un timp de ciumă. Să câștigi bătălia într-un stat ca al nostru, cu instituțiile principale coordonate în mod banditesc, cu aproape toată mass-media pusă să te denigreze non-stop, este mai mult decât o victorie, susține Maria Ciobanu, deputat PLDM.

„Așa cum gâștele sacre ale Capitoliului din Roma ar fi dat alarma și ar fi asigurat, astfel, românilor, o victorie militară asupra galilor, cimentarea binomului Plahotniuc-Dodon a speriat cetățenii, trezindu-le simțul vigilenței și al demnității”, a sus Maria Cioabanu.

„De azi încolo bătălia pentru Primăria Municipiului Chișinău trebuie să ne servească drept model de mobilizare exemplară, de voință populară, de spirit de echipă, de încredere în oamenii de bună-credință care pot rezista într-un război fără reguli. Lupta adevărată abia începe. Să ne ținem bine, e amețitor!”, a declarat Maria Ciobanu.

Sursa:jurnal.md

(71 accesari)

Articole similare

Justiție

Circa 10 mii de semnături pentru petiția ACUM: „Solicităm instituțiilor UE să cerceteze furtul bancar din RM”

Justiție

Acuzații grave în dosarul 10 august. Cum ar fi fost falsificate date pentru a permite intervenția în forță a jandarmilor

Justiție

Candu, pus la zid la Atlantic Council: Nici pe vremea lui Voronin nu existau atâtea îngrijorări (VIDEO)

Justiție

Mesaj dur de la Washington: „Moldova se confruntă cu consecințele anulării alegerilor legitime câștigate de Andrei Năstase”

Justiție

Michalko: UE încă așteaptă ca mandatul lui Năstase să fie validat

Justiție

Delegația Germaniei la Chișinău: „În faţa Ambasadei RM de la Berlin nu a avut loc niciun incident legat de securitate”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *