Maria Ciobanu: „Istoria îi va judeca pe cei care pot contribui la neaccederea PD în viitorul Parlament, dar nu o vor face”

Partidul Democrat este alcătuit din trădători, corupți, persoane vulnerabile, șantajabile, care calcă totul în picioare, iar istoria îi va judeca pe cei care nu vor contribui la neaccederea în viitorul Parlament a PD. Este declarația deputatei PLDM Maria Ciobanu, care a venit cu un îndemn pentru cetățeni.

„La finele acestei legislaturi parlamentare am doar o doleanță și un îndemn pentru cetățeanul statului capturat Republica Moldova. Toți acei care pot contribui la neaccederea în viitorul Parlament a PDM, dar nu o vor face, trebuie să știe că istoria îi va judeca. Este partidul-sectă, alcătuit, în mare parte, din trădători, corupți, persoane vulnerabile, șantajabile, care calcă totul în picioare, pentru a se menține la treuca puterii. Locul acestei grupări este la gunoiștea istoriei!”, a menționat Maria Ciobanu, într-un mesaj pe facebook.

 Sursa:jurnal.md

(63 accesari)

Articole similare

Politic

Alexandru Slusari dă alarma: „Se încearcă suprimarea fizică a lui Gheorghe Petic”

Corupție

Comisia Electorală Centrală, acuzată că pune bețe în roate ACUM; Maia Sandu: CEC-ul PD-ului ne blochează ILEGAL activitatea!

Politic

PDM, controlat de Plahotniuc, vrea sancţionarea lui Andrei Năstase. SUA cer Moldovei să asigure acces liber candidaţilor

Politic

Andrei Năstase, despre contestația PD împotriva ACUM: „Denotă marea spaimă a regimului față de prezența masivă la vot”

Politic

Escortat pe ascuns, la 5:30, Gheorghe Petic a obținut certificatul de integritate; Avocați: Starea sa de sănătate e gravă

Justiție

Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *