Maria Ciobanu: „Primăria Chișinău are nevoie de un primar care să pună capăt corupției şi acesta este Andrei Năstase”

Primăria municipiului Chișinău are nevoie de un primar care să pună capăt corupției din instituțiile subordonate, să apropie serviciile de cetățean, să gestioneze rațional bugetul, să aibă un singur crez: cel al dreptății și al demnității, o spune deputatul PLDM Maria Ciobanu, adăugând că acest candidat este liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Totodată, Maria Ciobanu afirmă că „întotdeauna m-au pus în gardă persoanele obraznice. Despre ele zice înțelepciunea populară, că dacă le dai afară pe ușă, intră pe fereastră. Le dai afară pe fereastră, ele intră prin acoperiș. Greu de tot te debarasezi de asemenea oameni. Este și cazul primarei impostoare Silvia Radu. De unde a fost scoasă, după ce ne-a jupoiat pe toți cetățenii, nu are interes să spună. Pe „magicianul” care a văzut în ea „salvatoarea” Chișinăului, firește, nu-l cunoaște.

În continuare, deputata critică comportamentul primarului interimar Silvia Radu, spunând că cetăţenii înţeleg foarte bine minciunile pe care le toarnă la televiziuni.

„Am urmărit-o în mai multe emisiuni TV. Nu-și face griji că toarnă gogoși și că privitorii o detestă. Ea merge ca tancul: calcă tot ce îi stă în cale! Cum se poate ea lăuda n-o poate face oricine! Cică, „toată viața mea am muncit”. Cât este de mare viața ta, Silvia Radu? Știi tu, cumva, ce înseamnă a te prinde zorii deasupra caietelor sau a sta la căpătâiul unui bolnav zile și nopți la rând? Și nu au avut pretenția nici profesorul, nici medicul, să ceară un salariu lunar de 400 de mii de lei”, a continuat parlamentara.

„Eu nici măcar nu te urăsc, Silvia Radu. Ești femeia pentru care nu numai că nu aș semna să candideze la funcția de primar de Chișinău, dar aș prefera să uit de tine ca de un vis sâcâitor. Nu te vor salva, Silvia Radu, nici florile, nici „magicianul”, nici zoinițele plahotniuciste, pe care le târâi zi și noapte după tine!”, a punctat Maria Ciobanu.

Sursa:jurnal.md

(31 accesari)

Articole similare

Opinii

Expert FUMN: Numele „Plahotniuc” înspăimântă moldovenii; România – unicul sponsor politic al unui regim detestat acasă la el

Eveniment

Mesajul de mobilizare la vot al lui Andrei Năstase: „Duminică va fi momentul istoric al eliberării de sub dictatură”

Eveniment

Maia Sandu, interviu în presa română: Vom învinge mișeii prin adevăr; Acest popor merită o guvernare nouă și un trai decent

Justiție

Andrei Năstase: Partidele lui Plahotniuc, Dodon și Șor trebuie excluse din cursa electorală pentru finanțări obscure

Interviu

(INTERVIU) Dan Dungaciu: „La Chișinău asistăm la o butaforie electorală care vrea să acopere o înțelegere strategică”

Eveniment

Andrei Năstase, adresare către comunitatea internațională: „Moldova este sub asediu!”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *