Maria Ciobanu: „Primăria Chișinău are nevoie de un primar care să pună capăt corupției şi acesta este Andrei Năstase”

Primăria municipiului Chișinău are nevoie de un primar care să pună capăt corupției din instituțiile subordonate, să apropie serviciile de cetățean, să gestioneze rațional bugetul, să aibă un singur crez: cel al dreptății și al demnității, o spune deputatul PLDM Maria Ciobanu, adăugând că acest candidat este liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Totodată, Maria Ciobanu afirmă că „întotdeauna m-au pus în gardă persoanele obraznice. Despre ele zice înțelepciunea populară, că dacă le dai afară pe ușă, intră pe fereastră. Le dai afară pe fereastră, ele intră prin acoperiș. Greu de tot te debarasezi de asemenea oameni. Este și cazul primarei impostoare Silvia Radu. De unde a fost scoasă, după ce ne-a jupoiat pe toți cetățenii, nu are interes să spună. Pe „magicianul” care a văzut în ea „salvatoarea” Chișinăului, firește, nu-l cunoaște.

În continuare, deputata critică comportamentul primarului interimar Silvia Radu, spunând că cetăţenii înţeleg foarte bine minciunile pe care le toarnă la televiziuni.

„Am urmărit-o în mai multe emisiuni TV. Nu-și face griji că toarnă gogoși și că privitorii o detestă. Ea merge ca tancul: calcă tot ce îi stă în cale! Cum se poate ea lăuda n-o poate face oricine! Cică, „toată viața mea am muncit”. Cât este de mare viața ta, Silvia Radu? Știi tu, cumva, ce înseamnă a te prinde zorii deasupra caietelor sau a sta la căpătâiul unui bolnav zile și nopți la rând? Și nu au avut pretenția nici profesorul, nici medicul, să ceară un salariu lunar de 400 de mii de lei”, a continuat parlamentara.

„Eu nici măcar nu te urăsc, Silvia Radu. Ești femeia pentru care nu numai că nu aș semna să candideze la funcția de primar de Chișinău, dar aș prefera să uit de tine ca de un vis sâcâitor. Nu te vor salva, Silvia Radu, nici florile, nici „magicianul”, nici zoinițele plahotniuciste, pe care le târâi zi și noapte după tine!”, a punctat Maria Ciobanu.

Sursa:jurnal.md

(27 accesari)

Articole similare

Opinii

Dinu Plîngău: „Segmentul unionist poate obține o victorie covârșitoare în urma acestui scrutin”

Opinii

Și totuși, cum se simte Plahotniuc?

Opinii

Nantoi: Victoria lui Năstase în alegeri ar fi un pas spre ruinarea sistemului Plahotniuc

Opinii

Planul lui Plahotniuc, deconspirat de un deputat de la București: „Scopul este ca Andrei Năstase să nu ajungă în turul doi”

Opinii

Mesajul unui tânăr profesor: „Când nimeni n-a vrut să se ia de piept cu această mafie, Andrei Năstase și DA au făcut-o”

Opinii

Alexandru Slusari: „Cei care au uzurpat puterea nu au niciun interes să lupte cu sărăcia; O clasă mijlocie şi o autonomie locală puternice sunt garanţii împotriva oricărei dictaturi”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *