Maria Ciobanu: „Primăria Chișinău are nevoie de un primar care să pună capăt corupției şi acesta este Andrei Năstase”

Primăria municipiului Chișinău are nevoie de un primar care să pună capăt corupției din instituțiile subordonate, să apropie serviciile de cetățean, să gestioneze rațional bugetul, să aibă un singur crez: cel al dreptății și al demnității, o spune deputatul PLDM Maria Ciobanu, adăugând că acest candidat este liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase.

Totodată, Maria Ciobanu afirmă că „întotdeauna m-au pus în gardă persoanele obraznice. Despre ele zice înțelepciunea populară, că dacă le dai afară pe ușă, intră pe fereastră. Le dai afară pe fereastră, ele intră prin acoperiș. Greu de tot te debarasezi de asemenea oameni. Este și cazul primarei impostoare Silvia Radu. De unde a fost scoasă, după ce ne-a jupoiat pe toți cetățenii, nu are interes să spună. Pe „magicianul” care a văzut în ea „salvatoarea” Chișinăului, firește, nu-l cunoaște.

În continuare, deputata critică comportamentul primarului interimar Silvia Radu, spunând că cetăţenii înţeleg foarte bine minciunile pe care le toarnă la televiziuni.

„Am urmărit-o în mai multe emisiuni TV. Nu-și face griji că toarnă gogoși și că privitorii o detestă. Ea merge ca tancul: calcă tot ce îi stă în cale! Cum se poate ea lăuda n-o poate face oricine! Cică, „toată viața mea am muncit”. Cât este de mare viața ta, Silvia Radu? Știi tu, cumva, ce înseamnă a te prinde zorii deasupra caietelor sau a sta la căpătâiul unui bolnav zile și nopți la rând? Și nu au avut pretenția nici profesorul, nici medicul, să ceară un salariu lunar de 400 de mii de lei”, a continuat parlamentara.

„Eu nici măcar nu te urăsc, Silvia Radu. Ești femeia pentru care nu numai că nu aș semna să candideze la funcția de primar de Chișinău, dar aș prefera să uit de tine ca de un vis sâcâitor. Nu te vor salva, Silvia Radu, nici florile, nici „magicianul”, nici zoinițele plahotniuciste, pe care le târâi zi și noapte după tine!”, a punctat Maria Ciobanu.

Sursa:jurnal.md

(30 accesari)

Articole similare

Opinii

Joseph Daul, către DA și PAS: Doar voi puteți oferi alternativa pe care o merită poporul RM – o țară democratică și prosperă

Justiție

Europarlamentar: „Niciodată de la căderea comunismului în RM, în 2009, relația dintre UE și guvern nu a fost atât de rea”

Opinii

Vizita sultanului Erdogan la Chișinău

Opinii

Europarlamentar: Cetățenii RM știu exact cine sunt pro-europeni; Nu degeaba au votat pentru Maia Sandu și Andrei Năstase

Justiție

Replica lui Val Butnaru la amenințările lui Ilan Șor în adresa angajaților Jurnal TV

Eveniment

Vladimir Socor: Politica externă a Republicii Moldova este cea a unui stat capturat

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *