Moldovenii din Irlanda, apel la MOBILIZARE: „Opțiunea noastră este Andrei Năstase”; Provocarea lansată pentru toată Diaspora

Cetățenii moldoveni din Irlanda îndeamnă locuitorii capitalei să iasă duminică, 3 iunie, în număr cât mai mare la secțiile de votare și să-și acorde sprijinul pentru Andrei Năstase, candidatul proeuropean la primăria capitalei.

„Venim cu un mesaj de susținere și încurajare pentru o participare cât mai masivă la alegerile de pe 3 iunie. Opțiunea noastră este Andrei Năstase care va face regulă în oraș, se va lupta cu corupția. Este demn de a fi primar al capitalei”, spune concetățenii noștri stabiliți peste hotare.

Totodată, moldovenii din Irlanda îndeamnă cetățenii noștri din alte state să le urmeze exemplu și să facă apeluri similare.

 „Diaspora din Irlanda a făcut alegerea. Provocăm basarabenii din Marea Britanie, Irlanda, Franța și alte țări să posteze un mesaj video de mobilizare la vot”, se arată în apelul concetățenilor noștri din Irlanda.
Sursa:jurnal.md

(286 accesari)

Articole similare

Eveniment

Andrei Năstase cheamă oamenii la protestul față de anularea alegerilor: „E un precedent care nu a mai fost întâlnit ”

Politic

Igor Grosu: „Lucrurile s-au complicat rău de tot; Ieșiți la protest să ne apărăm votul”

Social

Gest emoționant: Un moldovean bolnav de cancer, internat într-un spital din Germania, îndeamnă oamenii să iasă la protest

Justiție

Maia Sandu: Protestul, unicul lucru care ne rămâne pentru a opri guvernarea nedemocratică; Vă aștept mâine în fața Primăriei

Politic

Andrei Năstase, apel către presă: „Mediatizați și mai ales monitorizați protestul de mâine care are o importanță crucială”

Social

Moldovenii din întreaga lume se alătură protestului din 24 iunie; „Țara are nevoie de susținerea noastră”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *