Moldovenii din Irlanda, apel la MOBILIZARE: „Opțiunea noastră este Andrei Năstase”; Provocarea lansată pentru toată Diaspora

Cetățenii moldoveni din Irlanda îndeamnă locuitorii capitalei să iasă duminică, 3 iunie, în număr cât mai mare la secțiile de votare și să-și acorde sprijinul pentru Andrei Năstase, candidatul proeuropean la primăria capitalei.

„Venim cu un mesaj de susținere și încurajare pentru o participare cât mai masivă la alegerile de pe 3 iunie. Opțiunea noastră este Andrei Năstase care va face regulă în oraș, se va lupta cu corupția. Este demn de a fi primar al capitalei”, spune concetățenii noștri stabiliți peste hotare.

Totodată, moldovenii din Irlanda îndeamnă cetățenii noștri din alte state să le urmeze exemplu și să facă apeluri similare.

 „Diaspora din Irlanda a făcut alegerea. Provocăm basarabenii din Marea Britanie, Irlanda, Franța și alte țări să posteze un mesaj video de mobilizare la vot”, se arată în apelul concetățenilor noștri din Irlanda.
Sursa:jurnal.md

(289 accesari)

Articole similare

Justiție

Circa 10 mii de semnături pentru petiția ACUM: „Solicităm instituțiilor UE să cerceteze furtul bancar din RM”

Politic

Andrei Năstase, mesaj către medici după anunțul privind promovarea Silviei Radu: „Vă cunosc indignarea, dar rezistați”

Politic

Mesajul Maiei Sandu către primarii care i-au adresat o scrisoare critică: „Înțeleg la ce presiuni sunteți supuși”

Justiție

Candu, pus la zid la Atlantic Council: Nici pe vremea lui Voronin nu existau atâtea îngrijorări (VIDEO)

Justiție

Mesaj dur de la Washington: „Moldova se confruntă cu consecințele anulării alegerilor legitime câștigate de Andrei Năstase”

Politic

Alexandru Slusari: Plahotniuc și-a amintit de moldoveni în ajunul alegerilor după ce mai mulți ani și-a bătut joc de țară

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *