Moldovenii din Padova au aderat la Mișcarea de Rezistență Națională din RM; „Nu ne furați viitorul european al țării”

Cetățenii moldoveni din Padova, Italia, au aderat la Mișcarea de Rezistență Națională din Republica Moldova. Aceștia spun că sunt solidari cu protestatarii de la Chișinău și au cerut demisia CSJ.

Cetățenii moldoveni din Padova, Italia, au aderat la Mișcarea de Rezistență Națională din Republica Moldova.

Aceștia spun că sunt solidari cu protestatarii de la Chișinău și au cerut demisia CSJ.

Sursa foto: facebook/Alexandru Marcinschi

Proces verbal de formare a Centrului Padova al Mișcării de Rezistență Națională din Republica Moldova

 Padova-Italia, 1 iulie 2018

Noi, cetățenii Republicii Moldova întruniți la mitingul de protest din orașul Padova aderăm la Mișcarea de Rezistență Națională, inițiată de opoziția pro-europeană și antioligarhică, susținută de societatea civilă și decidem formarea filialei acestei mișcări – “Centrul Padova și localitățile învecinate”.

(30 accesari)

Articole similare

Eveniment

Platforma DA, anchete privind evenimentele din RM; „O să sesizăm instituțiile internaționale despre dezmățul guvernării”

Eveniment

Mișcarea de Rezistență ACUM va înainta o petiție către UE, privind furtul miliardului, semnată de zeci de mii de cetățeni

Eveniment

Andrei Năstase, la întâlnirea cu ambasadorul SUA în RM: „Cei de la guvernare ne-au adus în pragul unui regim dictatorial”

Eveniment

Joseph Daul, după întâlnirea cu primarul ales al capitalei: „Situația din RM se îndreaptă de la rău la și mai rău”

Eveniment

Andrei Năstase: În cadrul Asambleei Politice a PPE am informat înalții funcționari ai UE despre acțiunile antiumane ale SIS

Eveniment

VIDEO: Protest la Ambasada RM din Berlin, SUA și Canada față de expulzarea profesorilor turci

1 comentariu până acum

  1. Eu ași propune celor din diasporă să nu trimită nici un ban prin poște în Moldova. Cei de acasă vor rezista cum știu doar moldovenii din Basarabia, iar cei de la guvernare să sugă laba, căci ei doar din taxe astăzi trăiesc, iar la toamnă la alegeri cu toții (cei din diasporă) să vină masiv (să-și rezerveze din timp așa ceva) la alegeri și de dat jos dictatura. Trebuie să acționăm uniți altfel vom fi înjosiți și batjocoriți tot timpul și se vor lăfăi în bine pe banii noștri. Sus fruntea române, doar așa vom rezista. Da am mai scris și am să scriu, ca să citească câți mai mulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *