Moldovenii din Padova au aderat la Mișcarea de Rezistență Națională din RM; „Nu ne furați viitorul european al țării”

Cetățenii moldoveni din Padova, Italia, au aderat la Mișcarea de Rezistență Națională din Republica Moldova. Aceștia spun că sunt solidari cu protestatarii de la Chișinău și au cerut demisia CSJ.

Cetățenii moldoveni din Padova, Italia, au aderat la Mișcarea de Rezistență Națională din Republica Moldova.

Aceștia spun că sunt solidari cu protestatarii de la Chișinău și au cerut demisia CSJ.

Sursa foto: facebook/Alexandru Marcinschi

Proces verbal de formare a Centrului Padova al Mișcării de Rezistență Națională din Republica Moldova

 Padova-Italia, 1 iulie 2018

Noi, cetățenii Republicii Moldova întruniți la mitingul de protest din orașul Padova aderăm la Mișcarea de Rezistență Națională, inițiată de opoziția pro-europeană și antioligarhică, susținută de societatea civilă și decidem formarea filialei acestei mișcări – “Centrul Padova și localitățile învecinate”.

(30 accesari)

Articole similare

Eveniment

Andrei Năstase și Maia Sandu, în topul încrederii oamenilor; Blocul ACUM ar lua DUBLU față de PD la alegeri // SONDAJ

Eveniment

Lilian Carp: „Iurie Leancă este escorta de lux a politicii moldovenești de la 98 încoace” (VIDEO)

Eveniment

Andrei Năstase, întâlnire cu noul ambasador al SUA la Chișinău; „Am vorbit despre evoluțiile politice și sociale din RM”

Eveniment

Guvernarea de la Chișinău, pusă din nou la zid în Parlamentul European: Plahotniuc trăiește în lux, iar cetățenii în sărăcie

Eveniment

„Vin acasă ACUM”; Maia Sandu și Andrei Năstase au început la Cahul întâlnirile cu oamenii: „Vom merge în toate localitățile”

Eveniment

Maia Sandu și Andrei Năstase refuză să fie audiați în ședință închisă: „Nu răspundem în fața unor penali”; Reacția comisiei

1 comentariu până acum

  1. Eu ași propune celor din diasporă să nu trimită nici un ban prin poște în Moldova. Cei de acasă vor rezista cum știu doar moldovenii din Basarabia, iar cei de la guvernare să sugă laba, căci ei doar din taxe astăzi trăiesc, iar la toamnă la alegeri cu toții (cei din diasporă) să vină masiv (să-și rezerveze din timp așa ceva) la alegeri și de dat jos dictatura. Trebuie să acționăm uniți altfel vom fi înjosiți și batjocoriți tot timpul și se vor lăfăi în bine pe banii noștri. Sus fruntea române, doar așa vom rezista. Da am mai scris și am să scriu, ca să citească câți mai mulți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *