Năstase și Sandu condamnă dur intervenția poliției: Lucrurile sunt extrem de grave; Regimul criminal a folosit arma

Liderii partidelor antioligarhice condamnă dur intervenția poliției în adresa protestatarilor de la monumentul lui Ștefan cel Mare și îndeamnă oamenii să iasă în stradă și astăzi. Începând cu ora 9.30, manifestanții se vor întâlni pe strada Bănulescu-Bodoni, în zona florilor, pentru a depune flori la monumentul domnitorului.

„Să veniți aici la 9.30 atunci când uzurpatorii, hoții vor veni să pângărească monumentul lui Ștefan cel Mare. Noi vom fi aici”, a declarat Maia Sandu.

„Lucrurile care s-au produs aici sunt extrem de grave. Nu mai vorbim de miliarde furate, despre vot furat, despre democrație, este vorba de un regim criminal care a folosit arma, bâta, un regim care a atentat la protestul nostru civilizat și pașnic în momentul în care cu toții am vrut să marcăm cea de-a 27-a aniversare a Independenței, fără nici un fel de agresiune la adresa instituțiilor statului.

Ieșiți în stradă, veniți să protestăm împreună. În pericol este țara noastră, copiii noștri, viitorul nostru. Veniți să arătăm că independența este a poporului, nu a uzurpatorului”, a spus și Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(156 accesari)

Articole similare

Justiție

Raport privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE, VOTAT în Parlamentul European cu critici GRAVE la adresa regimului

Eveniment

„Vin acasă ACUM”; Maia Sandu și Andrei Năstase au început la Cahul întâlnirile cu oamenii: „Vom merge în toate localitățile”

Politic

Liderii opoziției, despre candidații blocului ACUM la alegeri: „Regimul abia așteaptă să-i anunțăm ca să înceapă să-i atace”

Eveniment

Maia Sandu și Andrei Năstase refuză să fie audiați în ședință închisă: „Nu răspundem în fața unor penali”; Reacția comisiei

Eveniment

Merkel, întrevedere cu Năstase și Sandu: A criticat acțiunile regimului din RM și a apreciat unitatea forțelor proeuropene

Editorial

Candidații partidului banditesc // Mai pe scurt

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *