Năstase și Sandu condamnă dur intervenția poliției: Lucrurile sunt extrem de grave; Regimul criminal a folosit arma

Liderii partidelor antioligarhice condamnă dur intervenția poliției în adresa protestatarilor de la monumentul lui Ștefan cel Mare și îndeamnă oamenii să iasă în stradă și astăzi. Începând cu ora 9.30, manifestanții se vor întâlni pe strada Bănulescu-Bodoni, în zona florilor, pentru a depune flori la monumentul domnitorului.

„Să veniți aici la 9.30 atunci când uzurpatorii, hoții vor veni să pângărească monumentul lui Ștefan cel Mare. Noi vom fi aici”, a declarat Maia Sandu.

„Lucrurile care s-au produs aici sunt extrem de grave. Nu mai vorbim de miliarde furate, despre vot furat, despre democrație, este vorba de un regim criminal care a folosit arma, bâta, un regim care a atentat la protestul nostru civilizat și pașnic în momentul în care cu toții am vrut să marcăm cea de-a 27-a aniversare a Independenței, fără nici un fel de agresiune la adresa instituțiilor statului.

Ieșiți în stradă, veniți să protestăm împreună. În pericol este țara noastră, copiii noștri, viitorul nostru. Veniți să arătăm că independența este a poporului, nu a uzurpatorului”, a spus și Andrei Năstase.

Sursa:jurnal.md

(158 accesari)

Articole similare

Corupție

Guvernul își bate iar joc de diasporă!

Politic

Năstase: „Nu încalc legea, indiferent ce fac și spun; A chema oamenii la vot e exercițiul suprem de susținere a democrației”

Politic

Alexandru Slusari dă alarma: „Se încearcă suprimarea fizică a lui Gheorghe Petic”

Corupție

Comisia Electorală Centrală, acuzată că pune bețe în roate ACUM; Maia Sandu: CEC-ul PD-ului ne blochează ILEGAL activitatea!

Politic

PDM, controlat de Plahotniuc, vrea sancţionarea lui Andrei Năstase. SUA cer Moldovei să asigure acces liber candidaţilor

Politic

Andrei Năstase, despre contestația PD împotriva ACUM: „Denotă marea spaimă a regimului față de prezența masivă la vot”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *