Primarul de Oradea salută victoria lui Andrei Năstase: Voi acorda tot sprijinul pentru preluarea bunelor noastre practici

„Am primit cu bucurie vestea câștigării alegerilor la Primăria Chișinău de către Andrei Năstase, candidatul pro-român și pro-european.

Îl felicit pe Andrei Năstase, pe Maia Sandu și pe toți prietenii noștri din Chișinău pentru victorie. au avut de dus o campanie dificilă, dar greul de-abia acum începe. Forțele pro-europene trebuie să performeze în administrația Chișinăului”. Este mesajul de felicitare transmis de primarul oraşului Oradea, Ilie Bolojan, pentru noul edil al capitalei, Andrei Năstase.

Totodată, Ilie Bolojan a anunţat că va transfera gratuit Chișinăului aplicația Oradea City Report.

„Așa cum ne-am angajat, Primăria Oradea va transfera gratuit Chișinăului aplicația Oradea City Report și va acorda toată asistența tehnică pentru preluarea bunelor practici pe care le-am dezvoltat în ultimii ani în Oradea. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în Oradea în susținerea acestei campanii – studenților basarabeni în primul rând”, a adăugat primarul de Oradea.

Sursa:jurnal.md

(28 accesari)

Articole similare

Justiție

Circa 10 mii de semnături pentru petiția ACUM: „Solicităm instituțiilor UE să cerceteze furtul bancar din RM”

Politic

Andrei Năstase, mesaj către medici după anunțul privind promovarea Silviei Radu: „Vă cunosc indignarea, dar rezistați”

Politic

Mesajul Maiei Sandu către primarii care i-au adresat o scrisoare critică: „Înțeleg la ce presiuni sunteți supuși”

Justiție

Candu, pus la zid la Atlantic Council: Nici pe vremea lui Voronin nu existau atâtea îngrijorări (VIDEO)

Justiție

Mesaj dur de la Washington: „Moldova se confruntă cu consecințele anulării alegerilor legitime câștigate de Andrei Năstase”

Politic

Alexandru Slusari: Plahotniuc și-a amintit de moldoveni în ajunul alegerilor după ce mai mulți ani și-a bătut joc de țară

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *