Rezultatele din cadrul alegerilor anticipate din Chișinău au provocat un adevărat scandal la sediul Partidului Democrat, potrivit unor surse ale Cotidianul.md.

Președintele partidului, Vladimir Plahotniuc, i-ar fi convocat pe consilierii săi, dar și pe responsabilii din conducerea trustului de presă General Media Group, pentru a le solicita explicații în privința rezultatelor slabe pe care le-a obținut Silvia Radu, în ciuda promovării masive a acesteia.

Mai mult, el i-ar criticat dur pe cei care au decis ca Silvia Radu să nu instaleze bannere electorale în capitală și nici să nu-și facă spoturi publicitare.

Potrivit acelorași surse, s-ar mai fi decis ca în aceste 2 săptămâni de campanie, trustul media al lui Plahotniuc să ignore subiectele electorale, încercând astfel să provoace absenteism, care l-ar avantaja pe candidatul socialist Ion Ceban.

Mai mult, în următoarele zile reprezentanți ai PDM ar urma să-și declare sprijinul pentru Andrei Năstase, pentru a crea astfel subiecte în presa controlată de Igor Dodon, în care Năstase să fie acuzat că este susținut de Plahotniuc.

Sursa:cotidianul.md

(2170 accesari)