Viitorul Bloc ACUM, creat de Platforma DA, PAS și exponenți ai societății civile, își anunță lansarea angajamentelor

Viitorul Bloc ACUM, creat de Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Acțiune și Solidaritate și importanți exponenți ai societății civile, își va prezenta la sfârșitul acestei săptămâni angajamentele asumate în fața cetățenilor.

Regimul oligarhic de la Chișinău instaurează dictatura în Republica Moldova, sărăcește oamenii și îi alungă de acasă. ACUM e timpul să ne unim și să învingem! ACUM trebuie să eliberăm țara!”, se spune pe pagina evenimentului care va avea loc sâmbătă, 3 noiembrie.

„Viitorul Bloc ACUM, creat de Platforma DA, PAS și importanți exponenți ai societății civile, este alternativa care unește forțele tuturor oamenilor de bună credință pentru a opri dictatura și a porni o schimbare în bine în țara noastră”, afirmă reprezentanții opoziției antioligarhice.

Evenimentul va avea loc la Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”, începând cu ora 10.00.

Sursa:jurnal.md

(595 accesari)

Articole similare

Eveniment

Andrei Năstase și Maia Sandu, în topul încrederii oamenilor; Blocul ACUM ar lua DUBLU față de PD la alegeri // SONDAJ

Eveniment

Lilian Carp: „Iurie Leancă este escorta de lux a politicii moldovenești de la 98 încoace” (VIDEO)

Eveniment

Andrei Năstase, întâlnire cu noul ambasador al SUA la Chișinău; „Am vorbit despre evoluțiile politice și sociale din RM”

Justiție

Raport privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE, VOTAT în Parlamentul European cu critici GRAVE la adresa regimului

Eveniment

Guvernarea de la Chișinău, pusă din nou la zid în Parlamentul European: Plahotniuc trăiește în lux, iar cetățenii în sărăcie

Eveniment

„Vin acasă ACUM”; Maia Sandu și Andrei Năstase au început la Cahul întâlnirile cu oamenii: „Vom merge în toate localitățile”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *