Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

„Multe se pot învăța sau pricepe, la fel de multe se pot corecta, dar sărăci niciodată nu vom ști să fim. Pentru că nu-i în firea lucrurilor și a lumii ca cei de la guvernare, oligarhii și mafioții, să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri! Nu-i drept, nu-i omenește, nu-i creștinește, nu-i corect!”. Sunt afirmațiile liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, copreședintele Blocului ACUM Platforma DA și PAS.

„În vreme ce oamenii au ales, de fiecare dată, să NU fie SĂRACI, oligarhii au ales, întotdeauna, ca ei, hoții, să fie FOARTE BOGAȚI. Aceste două alegeri, într-o țară atât de mică, nu pot încăpea! Oligarhii și mafioții ne spun de fiecare dată că sărăcia oamenilor se trage de la contexte istorice, de la plasarea Moldovei într-o regiune geo-politică dificilă, de la Răsărit și, mai nou, paradoxal, de la Apus. Dar, îi întreb pe ei, în numele a milioane de moldoveni care trăiesc în cea mai săracă țară din Europa, bogăția voastră fără măsură de unde se trage? Evident, nu vor răspunde!”, afirmă Andrei Năstase.

Video: ZdG

Sursa:jurnal.md

(45 accesari)

Articole similare

Corupție

Maia Sandu: „Avem suspiciuni rezonabile să credem că regimul a încercat să ne otrăvească”

Justiție

Băsescu: Îmi pare rău că nu mai am cetățenie pentru a vota „ACUM”. Dar o va face soția mea Maria

Justiție

Veaceslav Negruța: Sfat util pentru Dorin și nea Mihai

Eveniment

Mesajul de mobilizare la vot al lui Andrei Năstase: „Duminică va fi momentul istoric al eliberării de sub dictatură”

Eveniment

Maia Sandu, interviu în presa română: Vom învinge mișeii prin adevăr; Acest popor merită o guvernare nouă și un trai decent

Politic

30 de zile de arest pentru fostul șef de la MAI care i-a propus unui adolescent sex oral; Primele imagini după reținere

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *