Gest emoționant: Un moldovean bolnav de cancer, internat într-un spital din Germania, îndeamnă oamenii să iasă la protest

Emoționant. Un moldovean bolnav de cancer, care este internat într-un spital din Germania, îndeamnă toți cetățenii Republicii Moldova să iasă astăzi la protest și să nu fie indiferenți.

„Cum am mai spus și mai înainte că mă tratezi în Germania de cancer. Dar acum vin cu o rugăminte. Haideți să nu fim indiferenți de ceea ce se întâmplă în țara noastră. Să ieșim cu toții la protest, duminica, la ora 14:00. Să ne spunem părerea, să stopăm corupția, bătaia de joc a celor ce conduc țara și ne fură. Cu mare plăcere vreau să fiu alături de voi” a scris Alexei Munteanu pe pagina sa de Facebook.

„Eu sunt un patriot ferm ca și mulți alții. Am luptat în anii 92, în Tighina, ca si ceilalți combatanți pentru un trai mai bun. Și încă odată vă indemn să ieșiți la protest de la mic la mare! Îndemnați-vă toate rudele, prietenii. Să nu vă fie frică, înainte cu capul sus”, a mai transmis Alexei Munteanu.

Sursa:jurnal.md

(78 accesari)

Articole similare

Justiție

Raport privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE, VOTAT în Parlamentul European cu critici GRAVE la adresa regimului

Eveniment

„Vin acasă ACUM”; Maia Sandu și Andrei Năstase au început la Cahul întâlnirile cu oamenii: „Vom merge în toate localitățile”

Politic

Liderii opoziției, despre candidații blocului ACUM la alegeri: „Regimul abia așteaptă să-i anunțăm ca să înceapă să-i atace”

Editorial

Candidații partidului banditesc // Mai pe scurt

Eveniment

Maia Sandu și Andrei Năstase, întrevedere cu Johannes Hahn la Helsinki; Comisarul salută unitatea forțelor autentic pro-UE

Interviu

(INTERVIU) IGOR MUNTEANU: OPȚIUNEA MEA ESTE SĂ AJUT LA CONSTRUCȚIA UNEI ALTERNATIVE DEMOCRATICE DE GUVERNARE

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *