Manifestație la Ungheni și flashmob lângă izolatorul din Bălți pentru susținerea lui Gheorghe Petic // FOTO, VIDEO

Zeci de activiști ai Mișcării de Rezistență Națională ACUM au organizat astăzi, la Ungheni, o acțiune în susținerea lui Gheorghe Petic, președintele Organizației teritoriale Ungheni a Platformei Demnitate și Adevăr, arestat pentru 20 de zile.

Totodată, a avut loc un flashmob de sprijin lângă izolatorul din Bălți, unde Gheorghe Petic este deținut.

„În timp ce un hoț de miliarde striga azi în PMAN că el de acum încolo este pro-Moldova, zeci de activiști ai mișcării de rezistență ACUM au organizat o acțiune pro-Gheorghe Petic la Ungheni. Totodată, colegii noștrii au făcut un flash-mob de sprijin lângă izolatorul din Bălți, unde el este deținut. Au venit oameni cu demnitate. Neaduși de nimeni. Fără interes față de tușoncă și hrișcă”, afirmă Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA.

„Am spus toți la unison că Gheorghe este cu noi și noi suntem cu dânsul. Că el este cel mai vocal activist din Ungheni și cel mai intransigent luptător cu regimul mafiot din acea zona. Știm că anume pentru asta regimul îi răzbună și, totodată, încearcă să bage spaima în activiștii opoziției antioligarhice”, a adăugat Slusari.

Petic, Ungheni
Petic, Ungheni

Amintim că Gheorghe Petic, ofițer în rezervă al Poliției de Frontieră, a dezvăluit anterior o schemă de contrabandă cu țigări, creată pe ambele maluri ale Prutului. Unul dintre capii rețelei ar fi Sergiu Lungu, șef adjunct la Poliția de Frontieră Ungheni, numit și „Serghei”. După aceste dezvăluiri, Gheorghe Petic a fost audiat la la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Sursa:jurnal.md

(62 accesari)

Articole similare

Social

Jurnal TV, în TOPUL celor mai urmărite posturi de televiziune // DOC

Eveniment

Andrei Năstase și Maia Sandu, în topul încrederii oamenilor; Blocul ACUM ar lua DUBLU față de PD la alegeri // SONDAJ

Eveniment

Lilian Carp: „Iurie Leancă este escorta de lux a politicii moldovenești de la 98 încoace” (VIDEO)

Justiție

Maria Ciobanu, despre comisia Open Dialog: Traseiști care au ajuns boieri sărăcind RM cer dare de seamă Platformei DA și PAS

Eveniment

Andrei Năstase, întâlnire cu noul ambasador al SUA la Chișinău; „Am vorbit despre evoluțiile politice și sociale din RM”

Justiție

Raport privind implementarea Acordului de Asociere RM-UE, VOTAT în Parlamentul European cu critici GRAVE la adresa regimului

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *