Manifestație la Ungheni și flashmob lângă izolatorul din Bălți pentru susținerea lui Gheorghe Petic // FOTO, VIDEO

Zeci de activiști ai Mișcării de Rezistență Națională ACUM au organizat astăzi, la Ungheni, o acțiune în susținerea lui Gheorghe Petic, președintele Organizației teritoriale Ungheni a Platformei Demnitate și Adevăr, arestat pentru 20 de zile.

Totodată, a avut loc un flashmob de sprijin lângă izolatorul din Bălți, unde Gheorghe Petic este deținut.

„În timp ce un hoț de miliarde striga azi în PMAN că el de acum încolo este pro-Moldova, zeci de activiști ai mișcării de rezistență ACUM au organizat o acțiune pro-Gheorghe Petic la Ungheni. Totodată, colegii noștrii au făcut un flash-mob de sprijin lângă izolatorul din Bălți, unde el este deținut. Au venit oameni cu demnitate. Neaduși de nimeni. Fără interes față de tușoncă și hrișcă”, afirmă Alexandru Slusari, vicepreședintele Platformei DA.

„Am spus toți la unison că Gheorghe este cu noi și noi suntem cu dânsul. Că el este cel mai vocal activist din Ungheni și cel mai intransigent luptător cu regimul mafiot din acea zona. Știm că anume pentru asta regimul îi răzbună și, totodată, încearcă să bage spaima în activiștii opoziției antioligarhice”, a adăugat Slusari.

Petic, Ungheni
Petic, Ungheni

Amintim că Gheorghe Petic, ofițer în rezervă al Poliției de Frontieră, a dezvăluit anterior o schemă de contrabandă cu țigări, creată pe ambele maluri ale Prutului. Unul dintre capii rețelei ar fi Sergiu Lungu, șef adjunct la Poliția de Frontieră Ungheni, numit și „Serghei”. După aceste dezvăluiri, Gheorghe Petic a fost audiat la la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Sursa:jurnal.md

(62 accesari)

Articole similare

Justiție

Andrei Năstase: „Nu-i omenește ca cei de la guvernare să-și măsoare viața în miliarde, iar cei mulți în lacrimi și necazuri”

Cultural

FOTO: Andrei Năstase, invitat de onoare la Iași, la evenimentul „Eminescu, Măria Ta!”

Politic

Andrei Năstase, mesaj către Diasporă: Mergeți la vot! Indiferent dacă v-ați înregistrat sau nu

Politic

Andrei Năstase, adresare către cetățeni: „Nimic nu poate opri un popor în drumul lui spre libertate!” // VIDEO

Eveniment

Parlamentul European, în prima ședință din acest an: Se dezbate înghețarea fondurilor pentru țări care nu luptă cu corupția

Politic

Inga Grigoriu: „Dragonul cu trei capete nu a avut curaj să meargă direct la oameni și să colecteze semnături”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *