Slusari: „Am fost contactat de mai mulți activiști PD; Ei sunt gata să acționeze alături de oamenii de bună credință”

Activiștii PD se simt ostaticii oligarhului Vladimir Plahotniuc în mai mare măsură decât restul populației și sunt gata „să acționeze alături de oamenii de bună credință a Moldovei”, afirmă vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, care spune că a fost contactat de mai mulți activiști ai Partidului Democrat.

„În opinia lor, astfel de partid nu mai există. Este Plahotniuc cu un grup foarte îngust de indivizi pe lângă el (3-4 persoane), care demult au pierdut contactul cu oamenii și realitatea. Unul dintre interlocuitorii mei s-a arătat revoltat că în mass-media se mai vorbește despre donațiile în cadrul partidului și se mai analizează cine sunt donatorii PD. Principalul (dacă nu unicul) donator este Plahotniuc, iar ceilalți lunar vin să semneze bonurile de plată. Situația în răndurile PD din municipiu este una disperată. Oamenii cu care am vorbit ieri au trecut prin mai multe campanii electorale, însă niciodată n-au simțit atâta apatie în rândurile activiștilor de partid și atâta dispreț din partea populației. Nu există nicio legătură dintre conducerea formațiunii și structurile sale municipale”, afirmă Alexandru Slusari.

Potrivit lui Slusari, mai mulți activiști ai partidului de guvernământ sunt gata să pună umărul la schimbarea situației din țară.

„Activiștii PD simt zilnic ura oamenilor. Unele sedii sunt păzite de poliție. În Chișinău Plahotniuc practic nu are susținători și mizează aproape deschis fie pe transfugi de la PLDM (Pleșca la Ciocana), fie pe independenți-liberali, oamenii lui Dârda (pretorul Balaur de la Râșcani, bunăoară). Și, bineînțeles, Plahotniuc mizează pe socialiștii oportunistului Dodon și în mai multe circumscripții planifică să arunce mai mulți candidați-pioni cu scopul dispersării voturilor proeuropene. Doar atât mai poate face. Pe final, unul dintre activiști a menționat cu mult amar că ei sunt ostaticii lui Plahotniuc într-o și mai mare măsură decât restul populației. ACUM, chiar și ei ca niciodată se vor eliberați de Plahotniuc și sunt gata să acționeze alături de oamenii de bună credință ai Moldovei. Oameni, buni, fiți alături de noi, schimbarea e aproape. Împreună vom reuși!”, a adăugat Alexandru Slusari.

Sursa:jurnal.md

(1212 accesari)

Articole similare

Opinii

Expert FUMN: Numele „Plahotniuc” înspăimântă moldovenii; România – unicul sponsor politic al unui regim detestat acasă la el

Eveniment

Mesajul de mobilizare la vot al lui Andrei Năstase: „Duminică va fi momentul istoric al eliberării de sub dictatură”

Eveniment

Maia Sandu, interviu în presa română: Vom învinge mișeii prin adevăr; Acest popor merită o guvernare nouă și un trai decent

Politic

30 de zile de arest pentru fostul șef de la MAI care i-a propus unui adolescent sex oral; Primele imagini după reținere

Recomandat

Vor traversa mii de kilometri pentru un vot

Justiție

Andrei Năstase: Partidele lui Plahotniuc, Dodon și Șor trebuie excluse din cursa electorală pentru finanțări obscure

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *