Ziua Centurii de Aur a Chișinăului; Sute de activiști ai Platformei DA au mers în suburbii

Sute de activiști ai Platformei Demnitate și Adevăr au mers astăzi în orașele, satele și comunele municipiului Chișinău. Echipele formațiunii au fost în Băcioi, Sângera, Revaca, Dobrogea, Durlești, Trușeni Gratiești, Cricova, Bubuieci, Ciorescu, Cruzești, Tohatin, Colonița, etc.

„În pofida politicii de genocid social și alungare a populației active, am întâlnit foarte mulți oameni deștepți și informați. Le știm problemele de bază cum ar fi insuficiența acută a transportului public, drumuri care arată ca după război, tarifele exagerate pentru salubrizare, lipsa energiei electrice și canalizării în mai multe zone, terenurile atribuite arbitrar și ilegal, haosul și corupția din partea autorităților”, afirmă vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari.

„Am propus soluții. Am discutat programul electoral al unicului candidat antioligarhic, Andrei Năstase. A câta oară am simțit că el este singura speranță politică a cetățenilor și cea mai bună „terapie” împotriva deznădejdii pe care regimul încearcă cu mare forță să o bage în sufletele și creierele oamenilor. Cu așa popor întoarcem și Capitala și Țara înapoi”, a adăugat Alexandru Slusari.

Platforma DA<div><br></div> | Sursa: Platforma DA

Sursa:jurnal.md

(42 accesari)

Articole similare

Eveniment

Mesajul de mobilizare la vot al lui Andrei Năstase: „Duminică va fi momentul istoric al eliberării de sub dictatură”

Eveniment

Maia Sandu, interviu în presa română: Vom învinge mișeii prin adevăr; Acest popor merită o guvernare nouă și un trai decent

Eveniment

Andrei Năstase, adresare către comunitatea internațională: „Moldova este sub asediu!”

Eveniment

VIDEO: Blocul ACUM Platforma DA și PAS și-a lansat angajamentul în domeniul educației

Eveniment

Andrei Năstase i-a scris Vioricăi Dăncilă; Îi cere să intervină pentru a asigura votul diasporei

Eveniment

Blocul ACUM: „Ne obligăm să obținem reluarea finanțării UE în primele 3 luni de guvernare și până în 2023 să cerem aderarea”

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *