microsoft 1Microsoft va angaja câteva sute de specialişti IT în România în următorii cinci ani, având în prezent 700 de salariaţi, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, Andrew Townhill, EMEA Chief Technology Officer la Microsoft Customer Services and Support.

În România există mulţi tineri absolvenţi foarte buni cunoscători de limbi străine, potrivit Townhill, care a adăugat totodată că românii sunt atraşi de tehnologia de ultimă oră.
„Totul este legat de viitor. Dacă ne uităm în urmă cu zece ani, într-o familie de cinci persoane exista un singur calculator, PC, care era folosit de toţi membrii familiei. Acum, poate nu mai există calculatorul tradiţional, dar există un telefon, tabletă, laptop, poate şi un PC deci fiecare foloseşte diverse tipuri de device-uri.

Lucrurile evoluează extrem de rapid. Fireşte, nu putem prezice viitorul, dar ca lider în tehnologie trebuie să te gândeşti mereu care va fi următorul pas”, a spus Townhill.
La rândul său, Florin Grama, directorul diviziei Customer Service & Support la Microsoft România, şi totodată preşedintele Asociaţiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România, afirmă că vor fi angajate persoane din orice colţ al lumii.
Sursa:mediafax.ro

(20 accesari)