claudia-nicolae“Nu am niciun fel de regret, iar faptul că  după cinci ani mă duc la fel de entuziasmată la birou înseamnă că am ales bine”, spune Claudia Nicolae, de profesie avocat, dar care a lăsat în urmă această funcţie acum cinci ani pentru a se dedica businessului de import de produse organice pentru copii, Organic Baby.

Claudia Nicolae şi-a obţinut diploma de jurist după absolvirea cursurilor Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti şi a practicat timp de cinci ani avocatura, după care, în 2009, a făcut primul pas spre antreprenoriat. A deschis un magazin cu produse organice pentru bebeluşi, aduse din import, inspirată de fiul ei, pentru care nu găsea astfel de produse.

A început cu un magazin online, destinat în special prietenilor şi cunoştinţelor, iar treptat businessul a crescut ajungând la un showroom întins pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi, peste 900 de produse importate, o cifă de afaceri de 1,3 milioane de lei şi un profit de 300.000 de lei.

Îşi aminteşte însă de cea mai dificilă perioadă, în care, după doi ani de activitate, “nu se vedea un profit, deşi munca şi cheltuielile se dublaseră”.

sursa: businessmagazin.ro

(372 accesari)