imagineLaura Bretan, o adolescentă de origine română, a fost aseară vedeta concursului America’s Got Talent. Cei patru jurați, între care și celebrul Simon Cowell, au trimis-o pe mica soprană, în vârstă de doar 13 ani, direct în semifinalele concursului.

Videoclipul cu Laura câștigătoare face de câteva ore înconjurul lumii, ajungând la peste o sută de mii de vizualizări. Pentru Laura Bretan, concursul de aseară a fost unul dintre cele mai importante din cariera sa, începută la 7 ani. Și extrem de emoționant, după cum a mărturisit înainte de a ridica miile de spectatori din sala în picioare.

„Am emoţii, am văzut mulţi oameni foarte talentaţi aici”, a spus tânăra pe scena “America’s Got Talent”, înainte de a cânta aria „Nessun Dorma”, compusă de Giacomo Puccini.

„Te-ai născut cu aşa un dar, incredibil”, a spus topmodelul Heidi Klum, unul dintre juraţi, după încheierea momentului Laurei Bretan.

La rândul său, producătorul de televiziune Simon Cowell a mărturisit că, după emoţiile afişate de Laura Bretan înaintea interpretării ariei, nu credea că ea poate vorbi. „A fost ireal. Nu m-am gândit că poţi vorbi, dar să cânţi aşa… Nu am auzit aşa ceva în toţi anii în care am participat la acest show. A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevărat deosebit este faptul că eşti o persoană atât de drăguţă, de modestă, fără să ai idee cât de incredibilă eşti”, a mai spus Simon Cowell.

Mel C, care a cântat în grupul Spice Girls, a fost cea care a apăsat butonul auriu, prin care Laura Bretan a fost trimisă direct în semifinala concursului “America’s Got Talent”. „Cred că acest show îţi va schimba cu adevărat viaţa, iar eu îţi voi schimba viaţa acum”, a spus Mel C înainte de a apăsa butonul.

Cel de-al patrulea membru al juriului, actorul Howie Mandel, a fost cel care a discutat cu Laura Bretan înainte ca ea să cânte, iar după prestaţia adolescentei a exclamat: „Incredibil!”.

Concursul America’s Got Talent este la al zecelea sezon și este difuzat de rețeaua de televiziune ABC.

Laura Bretan concurează și la Românii au Talent. Ea a fost trimisă direct în finală de juriul din România. Tânăra va urca din nou pe scenă vineri, în finala concursului Românii au talent.

Laura Bretan este de origine română, însă s-a născut in Statele Unite ale Americii și locuiește în Chicago.
Cântă de la patru ani, îndrumată de profesorul de muzică român, stabilit în Chicago, Cristian Dumetrana. Este cântăreață de operă, dar interpretează în spectacole și alte genuri, precum pop, soul sau chiar jazz. A început să cânte muzică religioasă în corul bisericii, însă ulterior a câștigat nenumărate premii printre care cel pentru cea mai tanara cantareata de la Chicago Music Awards și concursul Super Top Dog pentru copii sub 14 ani.

Sursa:diez.md

(33 accesari)