Adrian Sârbu, ARESTAT pentru 30 de zile sub acuzaţiile de instigare la EVAZIUNE fiscală, spălare de bani şi instigare la DELAPIDARE

Imagine implicită

adrian sarbuJudecătorii de la Curtea de Apel București au decis, în noaptea de marți spre miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Adrian Sârbu, pus sub acuzare în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Group. Decizia instanței a fost luată după mai multe ore de deliberare şi nu este definitivă.

În același dosar, magistrații au respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a avocatei Liana Petrovici, urmând ca ea să fie cercetată sub control judiciar.
Sârbu a declarat, marţi seară, la ieşirea de la Curtea de Apel Bucureşti, că nu poate comenta acuzaţiile procurorilor şi că instanţa a rămas în pronunţare.

Întrebat cum comentează acuzaţiile procurorilor, de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare, Sârbu a spus: „Nu pot să comentez asta la acest moment pentru că deja sunt sub alt regim. Ce am avut de comentat am comentat, poziţia mea mi-am susţinut-o, avocaţii au susţinut-o, din acest moment e în pronunţare”.

În ceea ce priveşte utilizarea termenului „Pontaghiţă” în declaraţia făcută cu o seară în urmă, după reţinerea sa, Adrian Sârbu a precizat că tot ceea ce a spus până acum „rămâne valabil”.

Sursa:evz.ro