ALARMANT: Crește numărul buletinelor „pierdute” pe drum spre secțiile de votare din capitală // UPDATE

Mai multe buletine de vot ar fi dispărut în drum spre secțiile de votare. Buletinele ar fi dispărut în timp ce erau transportate la mai multe secții de votare din capitală.

UPDATE 20:53 // La secția de votare 1/38 trebuiau să fie prezentate 674 de buletine în rusă, dar au ajuns doar 574.

UPDATE 18:29 // Și la sectia de vot 32 din sectorul Botanica au ajuns mai puține buletine. Astfel, au fost trimise 1228 de buletine de vot în limba rusă, dar au ajuns doar 1028.

La secția de votare de votare 224 au ajuns cu două buletine mai puțin, adică 2173 din 2175.

„Suntem informați că la Secția de vot nr. 200, de la Universitatea agrară, au fost trimise 884 de buletine, dar au ajuns… 874. 10 buletine s-au pierdut pe drum! La Secția de vot 239, de la Colegiul financiar bancar trebuiau să fie 690 de buletine în limba română, dat au fost numărate 589. De asemenea, trebuiau să fie 689 buletine de vot în limba rusă, dar după numărare s-au depistat… 588! ”, a scris Vasile Năstase pe pagina sa de Facebook.

„Ce se ascunde în spatele acestor rătăciri pe drum a buletinelor? E un semnal clar că se pune la cale fraudarea prin metoda carusel. Binomul va stampila buletinele pierdute și le va da alegătorilor, care le vor introduce în urna de vot și vor scoate afară buletine în alb. Apoi vor primi banii. Și tot așa, de aici și denumirea carusel. Haideți să nu-i lăsăm să ne fure”, a adăugat Vasile Năstase.

buletine vot
buletine de vot
Sursa:jurnal.md

(371 accesari)

Related Posts

Corupție

Contrabandă cu tutun prin poșta diplomatică a Ministerului de Externe

Corupție

Percheziții matinale la vama Sculeni: polițiștii reținuți și-ar fi făcut „afacere” din pandemie

Corupție

Certificate de vaccinare false. Nemerenco: avem nume de medici, asistenți medicali, centre de sănătate în care această afacere a fost pusă pe roate

Corupție

Cum făcea contrabandă un șef al Poliției de Frontieră din Republica Moldova. Ancheta, pornită după lansarea a mii de pachete de țigări dintr-un deltaplan

Corupție

Alina Radu s-a retras din Comitetul Consultativ Independent Anticorupție

Corupție

ANI: Primar PAS depistat cu incompatibilitate și un conflict de interese

Nu există comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *