„Să fie clar tuturor că generatorul urii și violenței se află la sediul lui Plahotniuc, care apasă diferite butoane – Șor, Partidul Democrat, mercenarii din Transnistria ect. Noi am protestat mai mult de trei ani civilizat și pașnic. Niciun gram de gunoi n-am lăsat în urma noastră. Am fost de multe ori provocați la conflicte. Unii din noi au primit spray în ochi. Dar am rămas Oameni cu Demnitate și nu avem de gând să ne schimbăm. Altfel ne transformăm în Plahotniuci”, a mai spus vicepreședintele Platformei DA.

Totodată, Alexandru Slusari a venit cu un apel: „Noi nu avem dreptul să fim intimidați! Pe 26 august avem nevoie de un număr cât mai mare de cetățeni în Piața Marii Adunări Naționale! Dictatura niciodată nu se singură oprește! Ea poate fi doar oprită”.

„Forța noastră – determinare fermă de a elibera această țara de mafia de sorginte foarte toxică. Facem acest lucru în primul rând pentru copii și nepoții noștri care acum sunt condamnați să achite pe viitor zeci de miliarde furate de la părinții și buneii lor sau să plece pentru totdeauna din țară”, a mai spus vicepreședintele Platformei DA.

Sursa:jurnal.md