Alina Gorghiu, mesaj pentru politicieni: „Modestia, decenţa şi munca trebuie să ne ghideze pe termen nelimitat”

Imagine implicită

Alina GorghiuCopreşedintele PNL, Alina Gorghiu, trage concluziile anului politic 2014 şi adresează un mesaj pentru politicieni: „Suntem obligaţi să ne fixăm un obiectiv serios, mai sus, altul decât asigurarea supravieţuirii zilnice”.

„Cinci concluzii ale anului politic 2014:

1.România are pentru prima dată în istoria sa un preşedinte liberal. Acest lucru se datorează, în primul rând, românilor care au refuzat manipularea, corupţia şi aroganţa propuse drept politică de stat de către PSD.
2. Modelul de politician promovat de Preşedintele României deschide drumul unei profunde reforme politice.
3. Pentru prima oară după 1990, partidele de dreapta au decis să devină o singură voce. În timp ce dreapta se consolidează, stânga e în căutarea unei noi identităţi. Alegerile prezidenţiale au demonstrat că fostul PNL şi fostul PDL formează o echipă puternică şi unită care are capacitatea de a formă un mare partid, fără termen de expirare.
4. Deşi PSD are în continuare majoritate parlamentară, alegerile prezidenţiale au şi semnificaţia unui vot de respingere a guvernării PSD. PNL este pregătit să îşi asume responsabilitatea de a oferi o nouă viziune de administrare a ţării, în acord cu agenda publică reală, fără a face compromisuri nesănătoase. E important să învăţăm nu doar din eşecuri, ci şi din victorii. Mesajul electoratului este simplu: ţara este a cetăţenilor, nu a politicienilor.
5. Modestia, decenţa şi munca trebuie să ne ghideze în activitatea politică, nu doar în 2015, ci pe termen nelimitat. Suntem obligaţi, uitându-ne la anul acesta, să ne fixăm un obiectiv serios, mai sus, altul decât asigurarea supravieţuirii zilnice. Aşa văd eu lucrurile, pe scurt, la acest final de an complicat. Spun pe scurt, dar mi-e teamă că postările mele sunt din ce în ce mai lungi”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Sursa:digi24.ro