Am fost lovit pe trecerea de pietoni, iar șoferul a fugit

Imagine postare

start_1153721Obrăznicia, impertinența, impunitatea și ”debilismul” unor șoferi din Moldova întrece orice măsură. Aceștia se simt stăpânii drumurilor și nu le pasă de nimic.

Iată de ce cetățenii din Moldova încearcă să-și facă singuri dreptate, inclusiv prin linșaj, odată ce justiția acordă dreptate, în majoritatea cazurilor, numai celor, care oferă bani mai mulți.

Astăzi vineri, data de 13 iunie 2014, orele 12:45, în plină stradă, traversând regulamentar trecerea de pietoni, de la intersecția străzilor A. Mateevici și A. Pușkin, am fost lovit lateral în mijlocul trecerii pietonale de un automobil de marca Toyota, cu numărul de înregistrare KEX 007, care a fugit de la fața locului.

Exact pe centrul trecerii de pietoni am observat că individul de la volanul automobilului conducea cu viteză și nici nu avea de gând să oprească și imediat am dat un pas înapoi, ceea ce a reușit să amortizeze lovitura și m-a salvat să nu fiu lovit grav. De la lovitură oglinda din partea dreaptă a automobilului s-a îndoit. Numai când am strigat la individul de la volan, acesta s-a oprit la câțiva metri, a deschis geamul înjurând cuvinte necenzurate. Iar când m-am apropiat de automobil șoferul infractor a apăsat pe accelerator și a șters-o fără să mai stea.

Imediat am anunțat poliția, care timp de aproximativ 7-10 minute a sosit la fața locului. Colaboratorul de poliție a examinat și a documentat accidentul, întocmind foarte operativ toate documentele. După aceasta am fost trimis la Centrul de medicină legală, unde la orele 14:45 mi s-a eliberat Raportul de constatare medico-legală nr.2782 din data de astăzi.

Din discuțiile cu locotenentul superior sosit la fața accidentului, am constatat că în fiecare zi se întâmplă zeci de cazuri de așa fel, când șoferii pleacă de la fața accidentului.

Rămâne să vedem cu ce se va solda acest accident și ce pedeapsă va aplicată acestui netrebnic de la volanul automobilului implicat în accident.

Cred că nu mai rămâne nici un fel de îndoieli de ce populația, în unele cazuri, caută să-și facă dreptate apelând la linșaj.

sursa: costandachi.eu