andrei-nastase-tribunaPreşedintele Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, a devenit laureat al premiului TRIBUNA-2016. Liderul PPDA s-a învrednicit de premiul pentru „Cel mai frumos gest politic al anului 2016”.

„Din păcate, trăim într-o ţară în care gesturile frumoase sunt excepţii. Mi-aş fi dorit ca în politica moldovenească gestul Platformei Demnitate şi Adevăr, făcut în interes naţional şi din dragoste pentru poporul nostru, să fi fost o normalitate. Până atunci însă, premiul acordat de TRIBUNA reprezintă, simbolic vorbind, aprecierea şi recunoştinţa adusă unei importante părţi a populaţiei, a oamenilor de bună credinţă, a tuturor celor care cred şi luptă pentru adevărata schimbare”, a precizat Andrei Năstase, scrie tribuna.md.

Liderul PPDA a primit tradiţionala statuetă în formă de tribună, executată la comanda specială a portalului, o sticlă de vin TRIBUNA (anul roadei 2016), romanul „Călătorind pe aripi de înger” de Igor Volniţchi, romanul „Timpul fricii noastre” de Cinghiz Abdullaev şi „Almanahul politic al Republicii Moldova” (ediţia 2015).

Sursa:jurnal.md

(23 accesari)