„Echipele noastre merg zilnic la oamenii din oraşe şi sate pentru a informa corect, inclusiv prin distribuirea de ziare şi pliantului nostru cu privire la angajamentele pentru oameni. Mergem la oameni pentru a combate propaganda oligarhică şi minciunile distribuite de televiziunile hoţilor de la guvernare. Am reuşit să luptăm şi să rezistăm până acum împreună, aţi fost alături, ne-aţi susţinut moral şi financiar. Vă mulţumim pentru asta. Acum, însă avem nevoie de resurse noi pentru cel puţin două lucruri importante – pentru a multiplica ziarele şi pliantele pentru ca informaţia să ajungă la fiecare familie, la fiecare cetăţean, dar şi pentru combustibilul necesar pentru a ne deplasa în teritoriu”, a adăugat liderul Platformei DA.

Mai mult, Andrei Năstase spune că „de asemenea avem o altă serie enormă de cheltuieli legate de întreținerea sediului, birotică, electricitate, internet, legăturile telefonice cu cetăţenii din teritoriu şi diasporă. Toate acestea se adună la peste 20 de mii de lei lunar. Activăm din contul membrilor Platformei DA, al familiilor noastre, din cotizaţii şi din donaţiile dumneavoastră. Niciodată, dar niciodată nu am fost finanțați din bani obscuri, din bani furaţi de la oameni, aşa cum o fac populiştii, aşa-zişii democraţi şi socialişti. Avem o mare nevoie de resurse anume acum. Vă mulțumesc anticipat şi vă invit să fiţi parte a Mişcării de rezistenţă. Împreună suntem forţa care cu certitudine va învinge”.

Totodată, Andrei Năstase a spus că donaţiile pot fi făcute doar din interiorul Republicii Moldova, la sediul Platformei DA din strada 31 august, 15.

Sursa:jurnal.md