Andrei nastaseAzi, în şedinţa EXTRAORDINARĂ a CSM, se va produce o nouă crimă. După linşajul de acum o săptămână a celor 5 judecători, în ochii noştri, spre supliciul unora, se va produce încă o crimă marca p.ulunici-p.lungi.

Mulţi, cu popcorn si seminţe de floarea soarelui în faţa micului ecran, vor spune – Cretu Gheorghe şi Arnaut Sergiu sunt nişte infractori. Vor fi şi din cei nemulţumiţi de deciziile Domnicăi Manole, la fel cum mulţi au fost nemulţumiţi de deciziile lui Ion Secrieru, Marina Anton, M. Ciugureanu sau Iurie Cotruta. Să fie decapitaţi. Sa fie arşi pe rug, vor spune.

Lăsaţi-mă să spun şi eu, cel care am răcnit din toţi plămânii mei şi ai celor dragi mie, că unii dintre aceşti judecători trebuia sa ajungă pe banca acuzaţilor, pentru implicarea în atacurile raider, pentru Pădurea Domnească, pentru onoarea şi demnitatea pe care nu o are Plahotniuc, atribuită prin decizie judecatorească.

Pentru asta da, cei vinovaţi să fie urmăriţi penal, sa fie judecaţi şi condamnaţi în cele mai echitabile procese posibile, cu respectarea tuturor drepturilor.

Pentru greşeli ortografice şi de tehnoredactare, pentru opunerea rezistenţei la devalizarile proprietăţilor de stat şi private în pofida voinţei oligarhice, CATEGORIC NU.

Aceste canalii ne obişnuiesc cu ceea ce vor aplica în viitorul apropiat şi faţă de toţi cei ce se vor opune mafiei.

Aceste canalii testează mecanismul „Был бы человек, статью найдем”, pe care il vor aplica curând impotriva oricui. Fie judecatori, fie procurori, fie avocaţi, fie jurnalisti care îşi cunosc drepturile, fie oricare dintre cetăţenii acestei tari care va încerca, pierind de saracie, ura şi durere să se apere împotriva tăvălugului mafiotic.

E timpul să ne trezim din letargie! E timpul să ne opunem criminalilor!

Sursa:jurnal.md

(80 accesari)