Andrei Năstase, de la Cluj: Am certitudinea că şi chişinăuienii vor locuri de muncă mai bine plătite, curăţenie, parcuri şi locuri de joacă pentru copii, drumuri moderne

Imagine implicită

Aflat întro vizită în mai multe oraşe din Transilvania, candidatul Platformei Demnitate şi Adevăr la Primăria Chişinău, Andrei Năstase, afirmă că bunele practici din administraţia de acolo vor fi introduse şi la Primăria Chişinău, după ce va câştiga alegerile locale de pe 20 mai. 

„De la Cluj, din Capitala Transilvaniei, a Tineretului şi Sportului, curând şi a Inovării, am certitudinea că şi locuitorii Chişinăului vor în primul rând locuri de muncă mai bine plătite, curăţenie, parcuri şi locuri de joacă pentru copii, drumuri moderne, mai multe locuri de parcare şi iluminat public, inclusiv între blocuri şi pe alei”, a declarat Andrei Năstase într-un live pe Facebook.

„Toate acestea sunt posibile dacă vom atrage investitori şi industrii moderne şi creative, aşa cum se întâmplă la Cluj. Însă investitorii vor veni doar dacă vom avea pace socială şi un climat de afaceri prietenos oferit de o administraţie corectă, eficientă şi transparentă”, a adăugat Andrei Năstase

La Cluj-Napoca, oraş care este capitala Transilvaniei, viitorul primar al Chişinăului, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul prim-ministru al României, Emil Boc.

De asemenea, el a avut o întâlnire cu Ştefania Ferencz, directorul general al Primăriei Cluj-Napoca şi ex-şefă a cancelariei primului ministru al României.

La Oradea, Andrei Năstase s-a întâlnit cu primarul Ilie Bolojan, prim-vicepreşedinte la nivel naţional al PNL şi fost secretar general al Guvernului.

Preşedintele Platformei DA s-a întâlnit şi cu viceprimarul Oradei, Florin Birta, precum şi cu membrii Biroului Judeţean al PNL Bihor, din care fac parte numeroşi parlamentari, primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali. Toţi aceştia şi-au manifestat susţinerea faţă de candidatul Platformei Demnitate şi Adevăr, formaţiune politică parteneră cu PNL în cadrul Partidului Popular European.

În vizita oficială din Transilvania, Andrei Năstase este însoţit de şeful său de campanie, Alexandru Machedon, precum şi de o echipă de experţi transilvăneni care s-au oferit să contribuie la reformarea administraţiei publice din Chişinău după alegerile locale.

Sursa:jurnal.md