Andrei Năstase, despre tragicele evenimente din 7 aprilie 2009: Din nou constatăm că ancheta crimelor nu s-a mişcat deloc; Se schimbă doar cariera ascendentă a procurorilor şi judecătorilor din iad

Imagine implicită

La nouă ani de la evenimentele din 7 aprilie 2009, ancheta crimelor în urma cărora sute de tineri au rămas cu sechele fizice şi morale pentru toată viaţa bate pasul pe loc, constată preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase. 

„Nesancţionate rămân şi furtul secolului, spălătoria zecilor de miliarde ale mafiei ruseşti, alte zeci de crime odioase. Toate sunt parte a capturării ţării şi a noastră. Aceste crime nu s-au prescris. Şi cu atât mai puţin în cugetul, sufletele şi inimile noastre”, a menţionat Andrei Năstase.

„Singurul lucru care se schimbă este cariera ascendentă a procurorilor şi judecătorilor din iad şi valoarea tot mai fabuloasă a averilor celor care au deturnat revoluţia paşnică şi sinceră a tinerilor. Nu, aşa nu mai merge. Ajunge! Anul acesta schimbăm lucrurile aşa cum şi-au dorit cei care s-au jertfit cu demnitate la 7 aprilie 2009”, a adăugat preşedintele Platformei DA.

Sursa:jurnal.md